Hopp til hovedinnhold

Ut på eventyr

Hadde egentlig bestemt meg for Yoga Fire-konsert i går, men i siste sekund bestemte vi oss for å dra på Moods Of Norway-visningen istedet.Vi hooket opp med Petter og Mari på Grand og duret ut til Bygdøy og Kongsgården. Hadde hørt folk snakke om gummistøvler, men jeg tenkte «næææi det er jo tross alt en motevisning». Så feil kan man ta.. Stiletthæler over jordet var ikke en kjempesuksess, men da fikk jeg prøvd det også.Møtte Julie og Kriss da vi kom frem, og ble sittende inne i en låve å drikke. Hehe, koselig skal jeg si deg!Showet var spektakulææææært som vanlig! Etterpå stakk vi på Smuget på afterparty. Det var som å være på danskebåten.. Veldig spesielt!I kveld skal jeg sitte hjemme å bli tjukk. Gleder meg 🙂

Julie og Mari

Fam Fam Fam! Alltid en glede 🙂

Det kalles å lide for skjønnheten..

Alex og Kriss. Litt usikker på hva som skjer..

Alex, Anine og Christoffer @ Smuget

Nyeste saker fra 730.no

Les mer