Hopp til hovedinnhold
(HILDEGUNN WÆRNESS) 

Usjenert videopremiere: Hjerteslag er «sammen alene» på Gran Canaria

(HILDEGUNN WÆRNESS) 

Hjerteslag aka «punkere som lager pop» fra Bergen har valgt en uventet location til sin nye video. «Sammen alene» ble spilt inn på Gran Canaria, etter at vokalist Robbie Lie Eidevik og regissør Hildegunn Wærness tok en spontan tur til øyparadiset etter en fuktig fest.


– 
Gran Canaria er en fantastisk øy, men hele konseptet med «Syden», «Charter» osv har også en bismak av tristesse ved seg. Det er mange som er sammen alene der. For selv om videoen viser et tilsynelatende tropisk ferieparadis, så ser man at jeg alltid er alene i bildene og klamrer meg til en drink, forteller Robbie til 730.


Den tilsynelatende muntre videoen er inspirert av Wham! sin joviale retro-estetikk.

– Jeg elsker Wham!, videoene deres fra 80-tallet og den deilige, skamløsheten til George Michael. Jeg viste Robbie «Club Tropicana» med Wham! på flyet ned. Jeg ville se ham danse i speedo i solnedgangen, sier regissør Hildegunn Wærness. HELE BANDET (HILDEGUNN WÆRNESS)


Flere av turens høydepunkter ble dog ikke fanget på kamera, skal vi tro vokalisten.


– Vi gikk på oppdagelsesferd i Gran Canarias over- og undergrunn, besøkte strippeklubber, ble invitert i bursdag til en tysk danseband-konge og jeg opptrådte med et mexikansk mariachi-orkester. Vi hang ut med en rømt eks Bandidos-medlem som levde i eksil. Men da vi endte opp på en skikkelig dodgy homseklubb, var det bare jeg som fikk lov til å gå ned i den mørke kjelleren, forteller Robbie.


Videoen ser passende klein-kul ut, men det var ikke takket være en svær og dyr produksjon. 


– Da vi filmet i vannet, sto jeg i bølgende med iPhonen mellom puppene, med volum på max, slik at Robbie kunne lip-synke til låten. Alt er zero budget, DIY, filmet med et lite, kompakt fotokamera, forteller regissøren.


Se premiere på Hjerteslags «Sammen alene» via regissør Hildegunn Wærness:

Fun fact: Hildegunn Wærness har tidligere skapt og regissert Fjorden Cowboys, og står bak cosplay-dokumentaren Supernerd.


Se også:
FREDAGSFJAS med Hjerteslag-Robbie

Nyeste saker fra 730.no

Les mer