Hopp til hovedinnhold
NÅR DU PRØVER Å PRATE, MEN UNGENE BARE KOMMENTERER HÅRET DITT (HBO NORDIC)

Usikker dame skinner i ny solid HBO-serie

NÅR DU PRØVER Å PRATE, MEN UNGENE BARE KOMMENTERER HÅRET DITT (HBO NORDIC)

Det er ikke alltid så lett å finne seg selv. Kanskje har en jobbet målrettet i flere år med å skaffe seg den jobben en vil ha, men selv når flere biter faller på plass er det likevel noe som kunne vært annerledes.


I The Mis-adventures of Awkward Black Girl) som jobber med å gi skolebarn fra hooden et fritidstilbud de interesserer seg i. Noe som ikke er den enkleste oppgaven, da de heller bruker tiden på å kommentere hennes livsvalg fremfor å bry seg om hva hun sier.

På fritiden henger Issa helst med den suksessfulle advokat-venninnen Molly (Yvonne Orji)
, men er suksessen like deilig når ingen menn takler den? Og spørsmål nummer 2: Hvorfor ble ikke Issa den rapperen hun viser hun kunne vært når hun står alene foran speilet og motiverer seg selv?

Fortsetter nedenforNÅR KJÆRESTEN DIN FORTSATT IKKE HAR SKAFFET SEG JOBB (HBO NORDIC)

Insecure er serien som fremstiller livet til to afroamerikanske kvinner som med en blanding av humor og menneskelighet prøver å sjonglere mellom karriere og forhold. Den første sesongen tilbyr både kjedelige kjærester, spennende ekser, uheldige dater og irriterende kolleger som forlover seg før en selv. Relaterbart?

Skapt av hovedpersonen selv og Larry Wilmore (
In Living Color, The Bernie Mac Show, The PJs) fins det foran kamera også nevneverdige navn som Mason McCulley (Westworld, Grey’s Anatomy, Castle), Jay Ellis (The Game, Movie 43, Triple Standard), Catherine Curtin (Orange Is the New Black, Breaking Brooklyn, Sibs), Ivan Shaw (Get Him to the Greek, Almost Perfect, Mission Chinese), Lisa Joyce (The Messenger, The Brave One, Ricki and the Flash), Neil Brown Jr. (Straight Outta Compton, Fast & Furious, Never Back Down) og Kamal Angelo Bolden (The Night Before, Elvis & Nixon, Food).

HBO-serien starter 9. oktober, men med litt tidlig tilgang kan undertegnede med hånden på hjertet si at dere kan glede dere. Dette er ikke en glossy og pyntet jenteserie om kjærlighet, men avhengighetsskapende på sin direkte ærlighet uten at det blir tørt. At musikken i hovedsak går innenfor sjangeren hip-hop er jo heller ikke noe å kimse av.

Hos Washington Post kaller de
Insecure for «enkel, morsom og autentisk» og så mye mer enn det (pluss de seks avsnittene ovenfor) trenger en ikke å legge til. Herfra kommer en soleklar 4 av 5 klapp via vårt eget klappometer.

Sjekk ut traileren:
Se også:
Serien som sender deg på turné

Nyeste saker fra 730.no

Les mer