Hopp til hovedinnhold
PAM OG HEF (E!)
Arkivbilde: Pamela Anderson og Hugh Hefner (E!)

Usensurerte Pamela-kaker

Da amerikanske E! i forrige måned viste episoden av The Girls Next Door hvor Playboy-sjefen Hugh Hefner feirer sin 82-årsdag, måtte kanalen sensurere Pamela Andersons presang.

Ikke kaken hun stilte med på fat, den var grei. Men sine to, fylte kroppskaker, størrelse XL, måtte gjøres mindre støtende.

Skjermbildene fra serien, som TV3 kaller Playboy-jentene i Norge, ble i etterkant populære «nyhetsinnslag» på globalt nivå, men da altså i redigert versjon.
Den norske kanalen sender fra England, som heller ikke tillater kringkastning av kvinnelige brystvorter.  Noen av landene som viser serien har dog ikke like strenge regler, så varianten Hugh fikk servert er nå i rotasjon på den populære mediaplattformen kalt verdensveven.

Den 41 år gamle skuespilleren, modellen og dyrevernsaktivisten i sin bursdagsoutfit:


De tre hovedpersonene Kendra Wilkinson (23), Holly Madison (28) og Bridget Marquardt (34) syns presangen ble stas, men de ble (pussig nok) også litt flaue over frøken Anderson.

DE VANLIGE JENTENE: HOLLY, KENDRA & BRIDGET (TV3/E!)

Kendra skal ha blitt kjæreste med Hefner etter at hun var en av jentene som gikk naken rundt iført kroppsmaling i et tidligere bursdagsselskap til Playboy-direktøren. 

Hef skal ha likt det han så, og hun flyttet deretter inn i det store huset.

De er ikke «ordentlig» sammen lenger.

Kendra feirer bursdagen sin:


På MTVs hip-hop-Idol ble Kendra trent opp av den profesjonelle utøveren Too $hort, men vant ikke med dette:


Det er lett å si at en realityserie med tre Playboy-harepuser skal bli en hit, men Hugh Hefner sier han selv trodde The Girls Next Door skulle kun vare én sesong.

Men folk vil ikke bli kjent med den «ekte» Pamela.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer