Hopp til hovedinnhold
SO FRESH AND SO CLEAN (URBAN)

Urban oppsving: Sjekk ut det nye butikk-konseptet

SO FRESH AND SO CLEAN (URBAN)

Hipp hurra, på onsdag åpner Urban dørene til sin splitter nye verden på Strømmen Storsenter! 

I løpet av det neste året skal kjeden fornye en mengde av butikkene sine i Norge, og i tillegg skal nettbutikken relanseres. Den første i rekken som får helt ny drakt er butikken på Strømmen Storsenter.

Den sporty trenden har lenge dominert motebildet, og Urban tar nå tydelige grep for å være ledende innen dette segmentet.

– Vi skal tydeliggjøre sport/fashion-konseptet til Urban, sier CEO Andreas Gallefoss til 730.
Den Varner-eide butikkjeden har de siste to årene jobbet for å definere og videreføre identiteten til Urban, noe som har ført til relanseringen av konseptet.
– Dette er en prosess vi har gjennomført slik at vi er rustet til å håndtere fremtidig konkurranse i Norge, men også får å lage et sterkt nok konsept til å utvide Urban til nye markeder, poengterer Gallefoss.

Saken fortsetter nedenfor

Urban-sjefen forteller at kjeden ønsker å bli enda sterkere, til tross for sterk vekst de siste årene. Med den nye butikken på Strømmen presenterer de også sitt nye slagord «Come play with us».
– Vi skal være en aktør midt mellom sport og mote. Fra et sportsperspektiv skal det ikke handle om konkurranse eller det å komme først, men deltagelse, lekenhet, samhold og mestringsfølelse. I motesegmentet ønsker vi ikke å være sære og ekskluderende, men inkluderende og ha en tett dialog med kundene, forteller Gallefoss.

Urban skal fremover satse enda mer på sneakers, sweatshirts og accessories.

Butikken skal fortsette å tilby kundene sine kjente og kjære merker som New Balance, The North Face og Vans, men stiller også med flere nye merkevarer i forbindelse med åpningen. Deriblant Nike SB og adidas Skateboarding. Urban kan også røpe at Strømmen blir en av de utvalgte butikkene som har fått inn Kappa og Fila Stable-kolleksjonen.

Nyåpningen på Strømmen Storsenter blir i morgen, onsdag 10. mai. Åpningstilbudet er 25 % på alle sneakers! 
Se flere bilder fra den splitter nye butikken på Strømmen Storsenter:

Den nye versjonen av Urban-butikken åpner på Strømmen Storsenter onsdag klokken 10:00.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer