Hopp til hovedinnhold
SOMMEREN BLIR SPORTY

Urban feirer sporty favoritt fra USA ?

(URBAN/MITCHELL & NESS)

Norske Urban utvider familien med nok en amerikansk favoritt!

Førstkommende torsdag (19. april) lanserer kjeden merket Mitchell & Ness på nett og i butikk. Philadelphia-sportsmerket startet produksjonen allerede i 1904, og har siden forsynt amerikanere med vintage sportsplagg som jakker, hodeplagg og jerseys.

I dag er Mitchell & Ness så populært at de leverer plagg for den amerikanske fotballigaen NFL, basketballigaen NBA og baseballigaen MLB. Her er noen av folkene som har trykket M&N til sitt bryst (bokstavelig talt): LIL UZI VERT, POST MALONE OG JAY-Z ER BARE NOEN AV STJERNENE SOM REPPER M&N-SPORTSKLÆR (URBAN/MITCHELL & NESS)

For å feire norgeslanseringen inviterer Urban og Mitchell & Ness til fest i Oslo! Førstkommende lørdag (21. april) åpner de dørene på Stratos tolv etasjer over Youngstorget, og alle er velkomne. Sjekk ut det offisielle Facebook-arrangementet her Vi hører rykter om solide give aways og gode priser i baren, så kom tidlig for å sikre deg plass! Musikken styres av DJ-veteranen Patski Love fra Club Juicy/JCY. Festen er fra 22:00-03:00. Aldersgrense: 20 år. Sees på taket!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer