Hopp til hovedinnhold

Maria fra Bergen spriter opp debuten med lokale rap- og R&B-helter 🔥

Gabrielle anno 2019?

Maria Træbakken kom ut av intet med et aldri så lite smell da hun slapp den Thomas Nordvik-produserte debutsingelen «Unnskyld» tidligere i år.

I dag er bergenseren tilbake med et nytt smell. Låten er riktig nok den samme, men denne gangen har hun fått med seg en gjeng det lukter gull av – Angelo Reira, Breveglieri og jentene i den nye R&B-trioen Sindio bidrar alle på remixen.

– Jeg spurte disse menneskene fordi det først og fremst er helt elleville artister. Jeg hører på musikken deres, og å ha de med på remixen er en ære for meg, sier Maria ydmykt om dagens slipp.

Både rapperen Angelo Reira og produsenten/artisten Breveglieri er gode venner av Maria fra gammelt av. 23-åringen innrømmer at «Unnskyld» kaaanskje delvis er skrevet til dem, så det var dermed ekstra relevant å invitere dem til å joine remixen.

– Jeg kjenner guttabois fra lenge siden. Sindio kjente jeg ikke fra før av, men jeg digger dem! Samarbeidet har vært kjempegøy! Vi alle har blitt gode venner, så jeg ser ikke bort fra et nytt samarbeid i fremtiden, avslutter hun.

Her får du premiere på musikkvideoen:

Musikkvideoen er produsert av @notfancyvideos. Foto: Simon Lode, Eirik Fiskkjønli, Rory Sagstad Lys: Marius Nordås Riisnæs. 

Se også: Topp 9 nye sanger som kom i dag

Nyeste saker fra 730.no

Les mer