Hopp til hovedinnhold
TODAY WASN'T A G.O.O.D. DAY (G.O.O.D./DEF JAM/UNIVERSAL)

Unge New York-rappere lærer ei?

TODAY WASN’T A G.O.O.D. DAY (G.O.O.D./DEF JAM/UNIVERSAL)


I dag tidlig norsk tid ble Desiigner arrestert i New York. En mann ringte politiet og hevdet at «Panda»-rapperen pekte på ham med en pistol mens de satt i hver sin bil. 
 
Ifølge TMZ
fant politiet en stor mengde oksykodonpiller «og annen narkotika med
hensikt å selge» (hmmm) i bilen til Desiigner, som ble arrestert
sammen med fire venner. 
 
Kanye West-artisten ble også siktet for å være besittelse av ladet våpen og for å ha truet med det. 


(New York har noen av de strengeste våpenlovene i USA. Lil Wayne og Ja Rule måtte begge sone lenge da de ble arrestert med våpen etter Weezys første New York-konsert i 2007.)


Tenåringen Desiigner nådde #1 hos Billboard Hot 100 med «Panda» etter at han signerte med G.O.O.D. Music. Ye stiller i videoen:

Fortsetter nedenfor.

Desiigners Brooklyn-kollega Bobby Shmurda, som satte rapverdenen på hodet med «Hot N*gga» ble arrestert i 2014 da politiet fant våpen i studioet hans – og han sitter ennå.


I mai ble
Troy Ave arrestert, siktet for drapsforsøk.


Bonus: Denne saken gir oss påSKUDD til å nevne Young M.A.:
 
I sommer har den usignerte Brooklyn-jenta
hatt NYC i lås med råtøffe, NY Banger-produserte «OOOUUU». (Alle biler på østkysten spiller den høyt og alle klubber under
New York Fashion Week spiller den flere ganger hver kveld.) 


I videoen poserer broren hennes med pistol (og crewet deres heter RedLyfe), og mange forventer at hun kommer til å kunne åke inn i spjelet.


Den lesbiske rapperen sier til The Fader at hun føler unge nye New York-rapstjerner «fuck up», og skylder på at mange fortsetter å henge med dårlige folk.


– Gatene er gatene. Det er folkene som gjelder, selvfølgelig… Hvis de ikke er på samme nivå som deg eller hvis de ikke forsøker å komme i samme posisjon som deg eller bare prøver å snylte på det du gjør, så må man separere det, sier Young M.A.


Sjekk ut musikkvideoen som trolig gjør at New York-politiet klør i fingrene:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer