Hopp til hovedinnhold
Fire folk som har preget mediebildet den siste uken (Instagram)

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke?

Travelt liv?

Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig!

* Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år!

* Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern!

* Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har. Sophie Elise Isachsen, Kristin Gjelsvik, Linnéa Myhre og noen andre luringer stilte modig opp hos NRK – men vi satt igjen med noen spørsmål etter debatten. Sjekk ut vår husbloggers tanker rundt diskusjonen her.

* Lords of Chaos har hatt premiere. Her er vår anmeldelse av den internasjonale filmen som handler om en helt koko og (stort sett) sann norsk historie. Terningkast 666 – eller iallfall 5.

* Us, laget av Get Out-skaperen Jordan Peele, er også på kino nå. Vår anmelder triller en sterk femmer og anbefaler deg å sjekke den ut – hvis du ikke er altfor lettskremt.

* Lady Gaga tilbringer angivelig mye tid med Jeremy Renner : – )

* Millie Bobby Brown (15) dater ingen ringere enn Romeo Beckham!!! Gurimalla.

* Traileren til Stranger Things sesong 3 er morsom, fargerik, spennende og skremmende. Serien er tilbake hos Netflix på den amerikanske nasjonaldagen 4. juli.

* Samme dag fikk vi endelig første titt på Once Upon a Time in Hollywood – Quentin Tarantinos niende spillefilm og den første med duoen Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i hovedrollene. Sjekk ut snutten her.

* Traileren til Toy Story 4 er også ute, men fans stusser over utseendet til Andy. Har den vesle gutten gjennomgått plastikk kirurgi, eller er det ikke ham vi ser? Spennende!!

* Nydelig ungdom demonstrerte for fremtiden. Vi sendte en fotograf for å ta bilder av de beste plakatene fra klimastreiken i Oslo – her er 14 av de flotteste.

* Myra har sluppet musikkvideo til «Stylist», premieren fikk du hos 730.

* Unge Lauren fra Oslo ble #1 på Shazam takket være Paradise Hotel.

* Apropos Pærra – TIX beviste at han har en vakrere sangstemme enn man kanskje skulle tro. Ønskereprise finner du her.

* DMX hjalp til på Kanye Wests søndagsgudstjeneste, men det var Ye og Kim Kardashians datter North West som stjal showet. Se video!

* Cardi B saksøker to bloggere som har drukket ekstra mye hateorade. Av og på-ektemannen Offset var derimot ekstra sårbar hos Ellen.

* Kylie Jenner er angivelig ikke interessert i å ordne opp med Jordyn Woods med det første.

* Netflix annonserte at de er i gang med innspillingen av miniserien Ragnarok i Odda i Hordaland. Blant skuespillerne finner vi blant andre Herman og David fra Skam, Emma fra Heimebane og eldre stjerner som Odd-Magnus Williamson, Henriette Steenstrup og Synnøve Macody Lund.

* Traileren til sesong 2 av Netflix’ Chilling Adventures of Sabrina er her!

* 730 møtte Carina Dahl i Oslo for å prate om Farmen bak kulissene, hvordan Aune Sand egentlig er, hvordan Carina opplevde å bli «tatt» for Instagram-retusjering av Mads Hansen, Sophie Elise-bommerten, drømme-samarbeid og mye mer. Sjekk ut intervjuet her.

* Vi fant en helt nydelig video av Ricky Gervais som beskriver nøyaktig hvor mye hunder betyr for ham.

* Khloé Kardashian fikk tyn da hun oppfordret følgerne til å «elske sin rasistiske nabo» : – )

* På fredag kom det en haug med nye norske sanger. Vi viser frem 13 av våre favoritter – deriblant Alan Walker, Ina Wroldsen, Askjell og L.U.:N.A. Hele listen finner du her.

* Elsker du nyklassikeren White Chicks? Nå loves det at en oppfølger kommer. Vi krysser fingrene.

* Nye bilder av XXXtentacions sønn er sluppet, og vesle Gekyume ligner jaggu på pappa?

* Joakim Kleven bruker kropp og nakenhet for å fortelle at det som egentlig er sexy er å ha en stemme. Det glemte vi å spørre om. Men vi tok en prat med det samfunnsengasjerte multitalentet om hans store nye prosjekt – og et par andre greier.

På fredag er det dags for Spellemann, men det er ikke alle som er helt fornøyd. Hvorfor er hip-hop, R&B og en haug med andre sjangre samlet under betegnelsen «Urban»? Og hvor mange påmeldte utgivelser er det innen kategorien? Vi spurte – og fikk svar.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer