Hopp til hovedinnhold
VRIEN KJÆRLIGHET FOR SHONTELLE (UNIVERSAL)

Umulig norsk kjærlighet

Rihanna og Shontelle har ikke bare hjemland og lange ben til felles, begge er glad i norske produsenter og låtskrivere, og har blant andre Stargate på CV-en.

Shon legger også til mer norsk musikk; Hennes nye singel «Impossible» – som er money – er skrevet av Ina Wroldsen fra Oslo.

– Det er alltid gøy når låter man får med på album blir valgt som singler, og Shontelle er en viktig artist for Motown, fortalte Ina til 730.no tidligere i vinter.

– Sangen handler om en breakup som var mektig tøff, og personlig synes jeg det er en av de mest unike låtene jeg har skrevet så langt. Jeg håper folk liker den.

Videoen, som hadde premiere i natt, er regissert av TAJ (læregutten til RiRi-favoritten Anthony Mandler), og har med den hunky, tidligere Ludacris-artisten Steph Jones i rollen som Shons ikke så rå kjæreste.

Er han en umulius?

Se videoen til Shontelles norske superlåt:

Fortsetter nedenfor.


(I virkeligheten er Steph visstnok snill og søt. Jordin Sparks er hans bedre, men omtrent like søte halvdel.)

Den lekre låten er produsert av svenske Arnthor Birgisson fra produksjonskollektivet Murlyn. Shontelles forrige singel var en freidig slikkevise med en Ray Kay-regissert video. 25-åringens nye album No Gravity skal etter planen i salg 5. april.

Apropos Nicki, her er den lange versjonen av videoen til Ushers «Lil Freak», som gjestes av Lil Wayne-jenta fra Queens:


Låten er produsert av Polow Da Don, som sampler (?) Stevie Wonders’ «Living for the City», og skrevet av Ester Dean. Den nyskilte Justin Bieber-mentorens sjette album Raymond v. Raymond kommer i salg 29. mars.

Snoking i Shontelles «Impossible»-kulisser:
Reprise:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer