Hopp til hovedinnhold
riverdale
Riverdale-gjengen ser ikke bare tilbake på gode minner (Instagram)

KJ Apa og Madelaine Petsch liker ikke seksualiseringen i Riverdale

Skuespillerne i Riverdale åpner opp om hvor ukomfortable visse scener gjorde dem.

Neste uke er CW-serien Riverdale endelig klar for sin aller siste episode.

Det høres dog ikke ut som om deler av gjengen forlater serien etter syv sesonger med bare gode minner.

Nå forteller blant andre KJ Apa (født i 97) alias Archie Andrews om hvor ukomfortabel han til tider ble når det gjaldt seksualiseringen av karakteren hans.

For selv om skuespillerne selv er i midten/slutten av 20-årene, spiller de riktignok mindreårige tenåringer i Riverdale.

I alle fall i de første sesongene.

En klassisk carwash utført av videregåendeelever er en av de mange unnskyldningene serien har brukt til å få Archie til å ta av seg skjorten (CW)

I et intervju med Vulture deler KJ at han først syntes det var kult å ta av seg skjorten for noen scener. Da det dog stadig ble oftere (les: ca. hver episode) tok det etterhvert på.

– Jeg har vært gjennom mye dritt når det gjelder det der. Det kan virkelig rote litt med hodet ditt. På starten, som et barn slik jeg var, syntes jeg det var kult. Du vil nesten ha muligheten til å være i bar overkropp. Jeg tenkte: Ja, la meg ta av meg skjorta! Boom! Så må du konsekvent holde deg i god form. Det tar på. Jeg syntes det var vanskelig å si at jeg ikke var komfortabel med det også. Jeg trodde folk ville si: Hvorfor ikke? Bare gjør det for faen, bro, forteller 26-åringen.

Australieren er heller ikke den eneste som deler sine tanker om seksualiseringen av seriens karakterer.

Trioen Madelaine Petsch, Lili Reinhart og Camila Mendes har også sitt å si om saken.

Lili Reinhart, Madelaine Petsch og Camila Mendes (Instagram/lilireinhart)

Se også: Euphoria-stjernen forsvarer nakenscenene i HBO-serien

– Her om dagen måtte jeg gjøre en scene i undertøy, og jeg følte meg så dritt angående kroppen min så jeg begynte å gråte. Jeg prøvde seks forskjellige antrekk og til slutt fant jeg noe som så vidt fikk meg til å føle meg grei, forteller Madelaine alias Cheryl Blossom.

Lili og Camila alias Betty Cooper og Veronica Lodge deler også at de til tider har slitt med følelsen av å hele tiden måtte leve opp til en standard på grunn av slike scener.

For eksempel denne nedenfor der Betty prøver seg på en striptease 🙂

De presiserer likevel at ingen, som for eksempel serieskaperen Roberto Aguirre-Sacasa, tvang dem til å gjøre noe som helst.

– Bare det å være en skuespiller generelt, du føler at du må leve opp til en konstant standard om å ikke eldres, og jeg må fortsette å se ut slik jeg gjorde. Vi må si at Roberto alltid er veldig forståelsesfull med oss, og det er ingen som tvinger oss til noe som helst. Det er bare slik det er å være med i en tenåringsserie, deler duoen.

Se også: Lily-Rose Depp forsvarer hvorfor karakteren hennes i The Idol er toppløs så ofte

Nyeste saker fra 730.no

Les mer