Hopp til hovedinnhold
Jenny Gehrken Kasper Kristoffersen 730no podcast sophie elise ungt fellesskap bok
Jenny Gehrken er ukens gjest i podden (Instagram/jennygehrken)

Jenny Gehrken til 730.no: – Litt rart å ha muligheten til å se et helt forhold i en serie

Denne uken er det Jenny Gehrken som er gjest i podcasten til 730.no❣️

Jenny Gehrken tar en pause fra morgenbad, bruktkupp og TikTok for å ta turen innom podcaststudioet.

I ukens episode tar programleder Mathilde Ullum en prat med sin tvilling gjest om karrieren som markedsføringsguru, badetreffet Ungt Fellesskap og den nye kjæresten – Kasper Kristoffersen.

De møttes i kaffekøen på Godt Brød.

– Han sto bakerst i køen og jeg sto foran, så snudde jeg meg bak for å se på køen og da snudde han seg frem for å se hvor lang køen var […] Da hadde jeg akkurat lest at han hadde gitt ut bok, så jeg bare vinket til han også vinket han tilbake. Men da jeg snudde meg etter jeg var ferdig med å bestille så hadde han gått.

Jenny Gehrken hadde dog lyst til å slå av en prat og sendte han derfor en DM.

– Jeg skrev bare sånn: «Hei! Du, jeg så deg i køen og jeg har så lyst til å catche opp med deg. Vi har jo liksom ikke snakket ordentlig før.»

❣️ (Instagram/jennygehrken)

For selv om møtet på Godt Brød var det første irl, visste duoen hvem hverandre var. Jenny husker først ikke hvorfor, men Mathilde minner henne på at de matchet på Raya.

– Det var egentlig ikke på grunn av at vi hadde matchet på Raya at jeg kjente til han. Jeg bare følte at vi var liksom litt i samme nisje […] Det var kanskje også på grunn av Raya at jeg hadde selvtillit til å sende han melding […] Jeg husket at han var singel, men jeg følte også at det var vennskapelig da. Derfor var det liksom null stress å sende melding.

Kasper hadde nettopp gitt ut boken Gi slipp, som Jenny leste på tre-fire timer etter møtet. Her skriver han blant annet om eksen sin – Sophie Elise Isachsen.

I episoden forteller Jenny at hun lot seg imponere av hvor fint han snakker om henne i boken.

– Jeg leste jo der hvor godt han hadde taklet sine egne tanker, hvordan han hadde taklet situasjoner med Sophie – hvordan han snakket om henne i den boken. Det var også ekstremt imponerende. Og da var jeg sånn: Han er en sykt fin fyr.

Får du mye meldinger om hvordan det er å være kjæresten til eksen til Sophie Elise?

– Nei, egentlig ikke. Det er jo litt rart å ha muligheten til å se et helt forhold, for eksempel i en serie […] Det som også er fint er at jeg har aldri hatt noe forhold til Sophie. Jeg har aldri fulgt henne, jeg har liksom ikke sett opp til hun, eller hun har liksom ikke vært en person jeg har hatt i mitt i liv. Så da føles det også litt sånn distant.

– Jeg har veldig respekt for henne, og jeg føler jo liksom at man er jo en offentlig profil som har all eyes on you, så det kan jo ikke være lett. Så jeg har veldig mye sympati for henne, også fordi jeg har lest i boken hans hvordan ting har vært for henne.

Kasper har også gitt ut boken Pust med Fredrik Austad – som sammen utgjør duoen To gutter som mediterer – et felleskap hvor man samles for å lære, vokse og inspirere hverandre.

Jenny Gehrken står på sin side bak fellesskapet Ungt Felleskap.

– Det skal jo egentlig bare være en stor gruppe hvor alle kan være med. Man kan ta med folk på det du selv vil […] Det er jo på en måte bare et sted hvor man kan gjøre hva som helst. Bading for meg er et veldig fint sted å starte. Det er lett å føle mestring, man kan gjøre det hver uke og det er veldig koselig. Også håper jeg det kan bli en veldedig organisasjon til slutt.

I ukens episode kan du høre Jenny fortelle mer om Ungt Fellesskap, hennes egen podcast Pusterommet og jobben i Fæbrik (med sin navnesøster Jenny Skavlan). I tillegg deler hun også historien om hvorfor hun ble kastet ut av militæret, og hvordan dette påvirket henne.

Hør episoden nedenfor.

Du finner podcasten til 730.no hvor enn du lytter til podcast – helt gratis.

Se også: Sophie Elise til 730.no: – Når noen har vært en stor del av ditt liv i så mange år så er det jo klart man savner dem

Les mer