Hopp til hovedinnhold
KVINNEBOOST FOR ISIS KING (CW)

Tyra fjerner penis i presang

I den 11. runden av America’s Top Model er en av deltakerne litt mer eksotisk enn de andre: Isis King er født som mann.

22-åringen, som før het Darrell Walls alias Tsunami, har alltid ønsket å ta skrittet videre, nemlig å operere skrittet. Men dette kan koste over 200 000 kroner, noe den tidligere uteliggeren ikke har råd til.

Ifølge US overrasket derfor showets sjef Tyra Banks modellen med den beste julepresangen han/hun noensinne har fått: Kjønnsoperasjon.

– Jeg føler at jeg våkner, sier King lykkelig og tårevått i klippet fra Tyras prateprogram nedenfor, samtidig som seriedeltakeren snakker om hvor hardt det har vært å leve med et mannlig kjønnsorgan.

– Det er vanskelig, jeg forsøker ikke å tenke på det, fordi det er noe jeg er lidenskapelig opptatt av. Jeg føler virkelig at jeg var født i feil kropp, og det er bare den ene tingen som gjør meg ukomfortabel.

Isis har allerede blitt en lokal stjerne i hjemstaten Marylands motemiljø. Representanter for GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) er glade over at Tyra Banks slipper til en transe, mens blant andre konservative Fox News ikke har gitt like stort uttrykk for begeistring.

Amatørvideo av den tidligere mannen Isis:


Klassiker: Tyra eksploderer på Top Model.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer