Hopp til hovedinnhold
KLARE FOR OSLOFJORDEN (COLUMBIA/ATLANTIC)

Tyler, the Creator til norsk strand

Sommeren 2018 arrangeres den nye festivalen Kadetten for aller første gang. Festlighetene går ned på Kadettangen ved Sandvika 3. og 4. juli, og byr ifølge en pressemelding på sjangrene urban, pop og elektronisk musikk. 

De fire første navnene kombinerer internasjonal storhet med norske stjerneskudd, og ledes an av Anna of The North-kompisen Tyler, The Creator.

Her er dagens lekre slipp: 

Tyler, The Creator (US)  Ty Dolla $ign (US) Amanda Delara (NO)  Pasha (NO)

(Klikk på navnene for å lese mer om artistene via 730.)

Kadetten ledes av Quart- og Hovefestivalen-veteranen Toffen Gunnufsen, som forteller at det er stas med fulltreffer fra første slipp. 

 Det er ikke vanlig at alle artistene vi spør svarer ja, og da er det jo ekstra gøy at det er første året, sier Gunnufsen, som tror plasseringen på en populær badestrand i Oslofjorden gjør at Kadetten skiller seg ut, også internasjonalt. 

– Festivalområdet er fantastisk og vil gi både artister og publikum en helt unik opplevelse. En todagers strandfest med urban musikk av internasjonalt kaliber er noe som vekker oppsikt både her hjemme og der ute, og vi gleder oss til å kunne offentliggjøre flere av navnene som allerede har sagt ja, avslutter Toffen. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer