Hopp til hovedinnhold

Tyggis i håret.

God hvile dag (eller noe)!I går var vi på Martins i Lillestrøm for å se Tommy Tee med venner. Ja hva kan man si… Martins er Martins… Tror jeg klarte å få med et par bildebevis.Men kvelden var fin den! Og det aller beste: en random lurte på hva slags hairextentions jeg brukte. HAHA yes ass. 1 – 0 til meg.

Og til H**ra som kastet tyggis i håret mitt i går!!!!!!! : Jeg aner jo ikke hvem du er, så jeg får ikke gjort noe med det. Faen.

Skulle jo ikke stå på humøret da hvertfall!

Helen, Mina Heidi.

Caaaam

Meg og Ragnarrokk Beats (som han kalles på Martins)

Bevismaterialet 1

Bevismaterialet 2

Bevismaterialet 3

Bevismaterialet 4

Warlocks

Lyset, I LOVE YOU

Jesse er linselus

Backstage

I dag skulle vi se på lillesøster sin danseoppsetning. Jeg glemte billettene, og ble så stresset at jeg mistet lipglossen…. KØDDER ikke.

Hjerteeeeee

Det er hun i midten. Hilsen stolt storesøster

Nyeste saker fra 730.no

Les mer