Hopp til hovedinnhold
«BARE VELDIG GODE VENNER» (INSTAGRAM)

Tyga: – Jeg er ikke sammen med Kylie Jenner

«BARE VELDIG GODE VENNER» (INSTAGRAM)

Etter nattens angrep fra Amber Rose, så stilte Tyga opp hos Power 105 ettermiddag norsk tid.
Den seksuelle lavalderen i California er 18 år, og den 25 år gamle Cash Money-artisten sier at han ikke er sammen med 17 år gamle Kylie Jenner. Rapperen hevder at de kun er venner, og at han er lei av ryktene.


– Sort kultur er annerledes, hvis du henger med noen så smasher du dem, mens hvite folk… hvit kultur er annerledes, de er virkelig venner, det er geniunt. Det er annerledes… Hvis jeg er venn med henne eller hennes søster så blir de «hoes».

Fortsetter nedenfor gjøn fra 730s Instagram.

A photo posted by 730.no (@730no) on


Compton-rapperen snakker også om beefen med Birdman og hans label Cash Money, som han i likhet med Lil Wayne forsøker å forlate. Tyga forteller også at han ikke liker Drake.
Sistnevnte disser Tyga på «6PM in New York» («you need to act your age and not your girl’s age»), og Los Angeles-gutten mener kanadieren er falsk.


– Jeg liker ham ikke som person basert på personlig erfaring jeg har hatt med ham. Det er ikke egentlig en beef, kun erfaring… Telefonsamtaler, etc. Han er en bra person på utsiden, men han er egentlig ikke genuin. Han behandler ofte folk dårlig.


– (Men) musikken hans er bra, det kan man ikke nekte for, sier Tyga, som legger til at Drake er «flinkere og morsommere» enn ham som rapper, men minner om at han selv også kan spytte.


Chris Brown og Trey Songz’ turné med Tyga har show i New York i kveld.


Se intervjuet nedenfor.

 
Se også: Amber Rose: – Kim Kardashian er en hore

Nyeste saker fra 730.no

Les mer