Hopp til hovedinnhold
KYLIE OG TYGA DELTE UT LEKER OG KLEMMER  TIL SYKE BARN PÅ JULAFTEN  (TWITTER)

Tyga (25) tok tatovering for sin mindreårige kjæreste Kylie Jenner

KYLIE OG TYGA DELTE UT LEKER OG KLEMMER  TIL SYKE BARN PÅ JULAFTEN  (TWITTER)

Neste sesong av Keeping Up With The Kardashians bør bli spennende, og ikke bare på grunn av Bruce… 

Tyga (25) nektet først for at han datet Kylie Jenner (17). Men rapperen – som hevder å være fra Compton – har også sagt at han er veldig glad i Kim Kardashians yngste søster, og at forholdet mellom dem er en privat greie. (Som er ganske lurt, i og med at det er straffbart for ham å ligge med henne.) 


Denne helgen delte Tygas eks-kjæreste og babymamma Blac Chyna en samtale mellom de to via Instagram, hvor det kommer frem at han kaaanskje vil gjenforene familien. (Sleipt av henne?)

Folkeopplysning: Blac Chyna er en slags mindre kjent Amber Rose, med større rumpe, og så ligner hun mer på Nicki Minaj. 

Sladdersentralen TMZ melder også at Tyga har forsøkt å få henne tilbake i 7 måneder, og at Blac Chyna nå delte bildene av sinne, men at hun er ferdig med ham.

Fortsetter under


Hva som har skjedd mellom Kylie og Tyga den siste tiden vet vi ikke, men nå ser det ut som om han gjør alt han kan for å vise at det er 17-åringen han vil ha. Dagen etter at Blac Chyna publiserte Instagram-bildet over, dukket det opp bilder av Tyga i Paris – med en fersk «Kylie»-tatovering på armen. #lurt


Sannsynligheten for at Kylie gjør det samme for Tyga er ikke så stor, hun er tross alt ikke gammel nok til å tatovere seg ennå. 

Vi ønsker alle tre lykke til videre i livet. 

Bilde av tatoveringen via Instagram: 


(INSTAGRAM)

Se også: De 10 verste forsøkene på Kylie Jenner-lepper

Nyeste saker fra 730.no

Les mer