Hopp til hovedinnhold
THROWBACK TIL BEDRE TIDER (MTV)

Twitter-krig? Nicki Minaj VS Taylor Swift

THROWBACK TIL BEDRE TIDER (MTV)

Nicki Minaj startet sent i kveld med noen gode poenger, før hun tok hun helt av på Twitter. 


Kjapt oppsummert om du ikke har lest vår første sak om hendelsen:
Nicki takker høflig for tre MTV-nominasjoner, men skjønner ikke at virale og ikoniske «Anaconda» ikke ble nominert til årets video. (Det gjør forsåvidt ikke vi heller.)
Hun synes også det er leit at sexy «Feeling Myself» med Beyoncé ikke ble nominert i det hele tatt.  Så bruker hun det at hun er «annerledes» som en mulig grunn for utelatelsen. (Altså ikke hvit og syltynn popartist.)


Twitringen under kan veldig lett tolkes som kritikk mot andre kvinnelige artister, noe Taylor Swift kjapt plukker opp og tok personlig.

Taylor svarte kjapt på kritikken hun mente var rettet mot henne.

Hun er tross alt den eneste kvinnelige nominerte til årets video, bortsett fra Nickis brune og formfulle venninne Beyoncé…

Nicki mener dog at det hun twitret ikke hadde noooe med Taylor å gjøre, hun ville bare sette søkelyset på forskjellsbehandlingen.

Men det er kanskje ikke rart at Swifty trodde «tynne jenter»-tweeten handlet om henne – Taylors «Bad Blood»-video (som ble nominert) er en stor fest av Victoria Secrets-engler og andre slanke kjendiskvinner. 

Så fortsetter Nicki (som tilfeldigvis (?)  sier «fuck them skinny bitches» i «Anaconda») ved å retweete fans som støtter henne. 

Taylor svarer ikke på Nickis siste tweets og retweets, men skal ha sluttet å følge henne på Twitter 🙁 

To be continued? Helt sikkert.

Se også:
Del 1 av Twitter-stormen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer