Hopp til hovedinnhold
ASHLEY OG KRISTEN (UIP, SUMMIT/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Twilight-promo: Erstatter hun Kristen?

ASHLEY OG KRISTEN (UIP, SUMMIT/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Dette er kun ord på gatene, men det hele lyder langt fra uhørt: Etter at Kristen Stewart bæsjet på leggen (typ sprut) da hun ble tatt på fersken med den gifte Snøhvit-regissøren, og deretter – som seg hør og bør – ble dumpet av Robert Pattinson, klør markedsførings-teamet til kommende Twilight seg i hue.

Filmplakatens ærverdige vaskeseddel «Forever» matcher ikke Kristens lite trofaste tryne, og promoen med mor kan bli klein. Egg på den røde løperen?

Planen til filmselskapet Summit skal derfor være å la Ashley Greene alias Alice Cullen, adoptivsøsteren til 111 år gamle Edward Cullen (Robert Pattinson), ta over promooppgavene for Kristen. Spesielt de store intervjuene sammen med R-Pattz.

Et sitat fra en ikke navngitt representant for Summit, hevder selskapet ennå ikke helt vet hvordan de skal løse pressedelen.

– Studioet ser an situasjonen nå for å se om de blir sammen igjen. Men jeg tviler på at noen tør satse pengene sine på at det kommer til å skje. Vanligvis, på dette punktet, ville pressestrategien vært fastspikret for lenge siden. Det er som regel uhyre nøye planlagt, men sånn som ting ser ut nå er det vanskelig å si hvordan vi vil gå fram med promoteringa, sier angivelig den Summit-ansatte.

Se også: Såret fan reagerer på Kristen Stewarts utroskap (video)

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 har norgespremiere 16. november

I 2009 fikk den 25 år gamle Florida-jenta Ashley Greene uønsket (?) oppmerksomhet da hennes private puppe-MMS lekket, samme år som hun stilte opp på stranden for Maxim.

Robert Pattinson ser ut til å holde motet oppe etter det store nederlaget i sommer. Iallefall når han dukker opp foran tv-kameraene. Se ham i fersk, smørblid aksjon:


R-Pattz: Fra kjærlighetsforlis til Cosmopolis og tv-glis


Nyeste saker fra 730.no

Les mer