Hopp til hovedinnhold
SLIK KAN EN ANAKONDA SE UT (NATIONAL GEOGRAPHIC)

TV-trailer: – Jeg skal bli spist levende av en anakonda

SLIK KAN EN ANAKONDA SE UT (NATIONAL GEOGRAPHIC)

Okei, det er vanskelig å høre ordet «anakonda» om dagen uten å tenke på Nicki Minaj. Men det snutten under lover er langt, langt drøyere enn den rumpefagre rekordvideoen
 
I en ny Discovery-serie skal en mann spises levende av en anakonda. Ja, seriøst. Han skal heldigvis ha på seg en «slangesikker» drakt… Men det er fortsatt rimelig sjukt, og vi aner ikke hvordan det hele skal foregå. 

Fortsetter under HER ER LURINGEN SOM SKAL BLI SPIST 🙁  (DISCOVERY CHANNEL)


Dyrevern-avdelingen i 730 lurer også på hvordan dette skal bli for slangen. Fordi… Fyren må jo ut igjen etterpå. Skal de slakte stakkaren for å lage et teit stunt til et TV-program? Eller må han rett og slett gulpes opp igjen?

Hvis noen har peiling eller teorier kan de sende en mail til [email protected] merket «Jeg har peiling eller en teori». 

Dersom anakondaen skal utsettes for vold, stress eller slakt foretrekker vi kvalitetsserier fra virkeligheten uten dyreplageri. Som Say Yes To the Dress, Storage Wars, Sister Wives og Pawn Stars
 
Nok om det, se tidlig teaser til Eaten Alive, som kommer på Discovery i desemberIkke så veldig relevant, men gøy lell: Se kristne bodybuilder-swingers som bruker samleie til å spre guds ord (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer