Hopp til hovedinnhold
VAN FRA TMZ ORKER IKKE Å HØRE (TMZ)

TV-intervjuet med Kanye West sklir ut – se video

VAN FRA TMZ ORKER IKKE Å HØRE (TMZ)
Det ble ikke noe mindre baluba rundt Kanye West etter at han gjestet lokalene til kjendisbloggen rap-session på sitt kontor i forrige uke – og deres TV-show TMZ Live.
Trebarnsfaren var der for å snakke om kjærlighet, men bekrefter også ryktene om at han lenge var avhengig av piller. Nærmere bestemt opioider, som han fortsatt tar. Ye forteller at pillebruken startet etter et kirurgisk inngrep for å gå ned i vekt.
Moren Donda West døde etter en slankeoperasjon utført av en kirurgen Jan Adams, hvis bilde skal pryde Kanyes kommende album LOVE EVERYONE. (Noe Jan selvsagt forsøker å stoppe, kjærlighet eller ei.)
Kanye sier at han ikke ville bli kalt tjukk, noe TMZ ifølge Ye kalte hans svoger Rob Kardashian, slik at Rob ikke orket å delta i bryllupet til Kim og Ye.  
Fortsetter nedenfor.

Kanye, som ønsker å bli USAs president i 2024, sier han pleide å ta to piller om dagen. Da kompisen i 2016 minnet om at dette er dop som dreper genier, forsøkte Ye å slutte. To dager senere ble han innlagt på sykehus i en uke og avlyste verdensturnéen sin. I etterkant tok han syv piller om dagen. Nå tar han – angivelig – kun én eller to i uken.


– Dere gjorde meg redde for meg selv (og) min visjon, så jeg tok noen piller for å ikke måtte dra på sykehuset og bevise for alle at jeg har rett, sier Kanye.

I løpet av de 40 minuttene Ye var på besøk, hadde han mye forskjellig på hjertet. Også historisk og politisk.
– Når du hører om slaveri i 400 år, i 400 år? Det høres ut som et valg, filosoferer 40-åringen. 
– Jeg bare elsker Trump, that’s my boy!, sier han begeistret kort tid etter, for så å snu seg bort og begynne å snakke høyt til de ansatte som sitter på kontoret og jobber:
Fortsetter nedenfor. 

Reporteren Van Lathan, som sitter i bakgrunnen, er ikke imponert over hva sin helt Kanye sier. For å si det mildt. Se fra ca. 1:45 ovenfor, hvor Van avbryter Ye og sjekker ham solid. 
– Jeg tror faktisk at du ikke tenker noe som helst, sier Van når Ye spør de ansatte om de tror han tenker fritt.  
– Det du gjør nå er faktisk fravær av tenking. 
Van sier at det Kanye sier har reelle konsenkvenser for folk som lever vanlige liv i samfunnet. 
– Ærlig talt, jeg er skuffet… Forferdet… Og, bror… Jeg er UFATTELIG såret over at du har blitt forvandlet til noe som, for meg, ikke er ekte.  

Deretter går Kanye bort til Van og sier unnskyld.

Kort tid etter forklarte Ye seg nærmere:

Under det intense intervjuet spør Kanye TMZ-sjefen Harvey Levin om han tror kjærlighet kan beseire alt. 67-åringen svarer at han definitivt har troen på at kjærlighet, men at «man også må bruke hjernen». 

PS: Selv om han er venn av Kanye, og eksen til Kims søster, er French Montana veldig uenig med Ye:

På fredag slapp Kanye to låter, sannsynligvis fra LOVE EVERYONE.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer