Hopp til hovedinnhold

#turnup i Telemark!


Foto: Håvard Jørstad

«I drove seven fucking hours to get to this mothafucka, so you better party like it’s your fucking last!», lirte Wyclef Jean av seg da han entret scenen som headliner på nyetablerte Smieøyafestivalen.

Et søkkvått Skienspublikum tok det freidige kravet på strak arm, og lot Wyclef filleriste dem tørre gjennom et forrykende festivalsett på halvannen time. Iført drakten til det lokale fotballaget Odd Grenland med «69» på ryggen (født i 1969 da, vet du), vartet han opp med alt fra crowdsurfing til tanngitarsolo alà Jimi Hendrix. 
Den evigunge Fugees-veteranen kom for øvrig direkte fra en studiosession i Stockholm med Avicii, og spilte resultatet live for første gang i Skien. Etter publikums oppjustering å dømme, tyder ting på at den svenske stekemaestroen kan blåse ny glød i artistkarrieren til ‘Clef.
Smieøyafestivalen ble også gjestet av en rekke norske artister, som Donkeyboy, Lemaitre, Big Bang og Truls. Sistnevnte hadde byttet ut spinat og brokkoli med en flaske Prosecco på scenen, og ble kongen av en etterfest som hadde vært uforglemmelig om noen husket noe fra den.
Vi har bildene:

Wyclef Jean

Truls 

BAWS-Sam kom forbi vaktene med sin (SW)AG-3 automatrifle
 

«Jeg er seriøst verdens største Truls-fan, kan du please ta bilde av meg?»
 

Kygo Lemaitre-Ketil

Comet Kid

Verdens største Truls-fan, Truls-skjorte og Truls i samme bilde. True(ls) shit.

«Dette håndtegnet symboliserer at jeg har vokst opp på den harde siden av Skien. Hashtag #hustle»

Festivalboss Emir Brdakic.
 

730-fotograf Lisa Bjorheim.TurnUp-general og naboklage-garantist DJ Atee sto for etterfesten.

Donkeyboy

Bigbang

VIDFLOW <$

Lemaitre


Se også: Kygo tok Oslo med tropisk storm (BILDER) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer