Hopp til hovedinnhold
(SKJERMBILDE FRA MUSIKKVIDEOEN)

Turab (17): – Astrid Smeplass er for meg som Tone Damli er for Kaveh, shamener?

(SKJERMBILDE FRA MUSIKKVIDEOEN)

Smelt! Til tross for at han bare er 17 år gammel har Turab Awan drevet med musikk leeeeenge. Så du ham ikke på Norske Talenter i 2014 bør du begynne å følge med nå, den nye singelen er nemlig like søt som den er catchy. 


I tillegg til å være ung og flink er Turab over gjennomsnittlig funny, se videopremiere på 
«Se hvor du går» etter vår korte prat om musikken, jenter og ikke minst Astrid Smeplass. <3 

Hei Turab! Hvordan vil du introdusere deg som artist?
– Hei, Jeg heter Turab og er en gutt fra Manglerud, med stor kjærlighet for musikk. Jeg dreper veldig mye tid i studio for å lage musikk, og er det noe annet enn tid jeg har drept, er det fotballkarriera mi. Jeg har store ambisjoner, og teamet rundt meg mener jeg er like sulten som en troende under ramadan. 
Du har jo allerede holdt på med musikk lenge, hva har vært høydepunktene hittil?
– Det er sant, jeg har holdt på med musikk siden jeg var 9 år gammel, og det største høydepunktet har vel vært semifinalen i Norske Talenter!
Hvem er dine norske forbilder?
– Mine norske forbilder, er helt klart Karpe Diem. Og ikke minst Arif. Flowen hans – wow.
Og internasjonalt? 
– Mitt internasjonale forbilde er J. Cole, straight up! Måten han skriver på er så ekte, mye av det han sier treffer deg rett i hjertet. Chris Brown er også en stor inspirasjon. Karen der kan synge, danse og rappe – med andre ord er han en performer, og det er mye å lære av han.

Fortsetter under 


TUNGT TATOVERT 17-ÅRING (SKJERMBILDE FRA MUSIKKVIDEOEN)

Du rapper og synger jo litt om jenter, er du populær blant dem? 
– Hmm, ja det har blitt noen sanger om jenter ja, men på EP’en blir dette jevnt balansert. Målet er å utvikle meg som en artist, og lage god musikk til både jenter, gutter, barn og voksne. Med andre ord, det som faller meg naturlig 🙂
Har du kjæreste? 
– Ingen kjæreste, men fattern fikser nok kone fra Pakistan. Hehe neida. Jeg vet ikke om jeg er populær blant jenter, eller… Vet jeg det? 
Hva handler «Se hvor du går» om?
– Morsom historie. Låta handler basically om at når du først er i et forhold (ikke at jeg har vært i et) er det vanskelig å holde vedkommende unna andre personer, som kan ses på som en trussel. Akkurat dette reflekteres i både teksten og videoen. Det er mye selvironi i låta, fordi det er så typisk meg å bli friendzona. Så holla at me, hvis dere trenger en venn <3

Hvem er din norske kjendis-drømmedame? 
– Astrid Smeplass!! Wooow, hu dama der, er for meg, som Tone Damli er for Kaveh, shamener? Ikke bare det at stemmen hennes er helt nydelig, men har du sett dama eller? Shoutout Astrid, om du noensinne leser dette, er jeg bare et år yngre enn deg, og er din største fan <3

Fortsetter under 


<3 (INSTAGRAM.COM/ASTRIDSOFFICIAL)

LOL! We feel you. Hvis du kunne fått ett ønske oppfylt i 2015, hva skulle skjedd?
– Jeg hadde et stort ønske om å bli signert av et plateselskap, men det skjedde jo en vakker torsdag 28.mai aka igår. Det er veldig motiverende og jeg ser på det som at jeg må jobbe enda hardere enn jeg har gjort til nå og bare fortsette!
– Men er det noe annet jeg ønsker, er det å spille mange konserter rundt hele landet. Jeg vil gjerne spille på VG-topp 20, men det blir vel for klisjé å ønske seg, vel?Når det er sagt ønsker jeg å gjøre mamma stolt!!!
Til slutt, hva kan vi forvente av deg i tiden fremover?
– Fremover fra meg kan dere forvente god musikk. Jeg skal gjøre en god del konserter fremover, som på Bjerkefestivalen 30. mai, musikkens dag 6. juni på Sawol-terrassen og det store arrangementet Youngwood 11. -12. juni. 
– Ikke for å glemme debut-EP’en til høsten, selvfølgelig!
Se videopremiere på Turab – «Se hvor du går» via regissør Assad Awan: 


Ble du litt fan/forelsket? Følg Turab via Facebook her


Kanskje faller Astrid for Turab om han får seg skjegg…
Frøken Smeplass avslører sine norske favoritt-menn 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer