Tshawe, Yosef og flere lure damer

26. sep 2008 kl. 00:00
YOSEF, TRIANA & TSHAWE (BONNIER)

Her er premieren på musikkvideoen til “Liar”, den første singelen fra Madcons kommende album The InCONvenient Truth. Gutta selv er toppfornøyde med resultatet, som de mener er i tråd med deres forrige videoer, bortsett fra at “Liar” er bedre.

– Videoen har blitt vår beste, noe som overrasket meg siden det var et hasteprosjekt, forteller Yosef alias Critical til 730.no på telefon fra det feteste Hyatt-hotellet i Paris.
– Alle landene drar i oss, og vi landet i Oslo dagen vi skulle skyte, seks timer forsinket. Men regissøren Kaveh Tehrani var så lett å jobbe med og så dyktig at alt ordnet seg. Videoen gjør låta komplett.
Selv om de har med sexy jenter som Triana Iglesias og Monica Hansen, så insisterer rapperen på at dette er langt unna standardpakka.
– Vi gjør ikke ting på en vanlig måte, og selv om det er fine damer med, så er har vi ikke cheesy shots av ristende rumper med dollartegn på.

Han legger til at videoen forteller en liten historie, ikke helt ulik 2006s “Infidelity”, hvor Triana lurer gutta.

– Lett den feiteste videoen vi har mekka, legger Tshawe skråstrek Kapricon til. – Skal ikke klage en dritt på det kvinnelige klientellet heller! Triana var finest da, ler han. – Hun i dusjen glemmer man ikke så lett.

(Off record forteller Tshawe at han tidligere aldri har sett henne naken i virkeligheten. En liten begivenhet man får ta del i når den usensurerte versjonen av videoen kommer.)

Se videoen til “Liar” her!

Singelen kommer i salg om tre uker.

The InCONvenient Truth slippes 1. desember, nesten på dagen ett år etter So Dark The Con Of Man.

Triana Iglesias drøfter den kommende, usensurerte videoversjonen.

Fun fact: Madcon er godt kjente i mange land, men i Frankrike er de superduperstjerner. Nå sist kunne gutta nesten ikke gå gjennom flyplassen i Paris fordi alle stoppet dem. Da de spilte på et stort NRJ-arrangement i Marseille, kom alle de største, franske rapperne og dro dem i ermet for å få dem i studio. Pras fra The Fugees (haha), som nå bor i Frankrike, var også veldig ivrig.