Hopp til hovedinnhold
ODD-MAGNUS WILLIAMSON AKA TINA, HENDRIK THODESEN AKA BETTINA (GURO BEITOHAUGEN/TAPPELUFT)

– Tshawe gjorde Tina gravid

ODD-MAGNUS WILLIAMSON AKA TINA, HENDRIK THODESEN AKA BETTINA (GURO BEITOHAUGEN/TAPPELUFT)

I neste uke slipper Madcon sitt første norske album, og med på låten «Fest på Smestad Vest» har veteranene vært så heldige å få med Tina og Bettina.
De unge jentene synes naturligvis det gøy for rapperne å få jobbe med dem.

– Å få samarbeide med to av Norges største artister er en drøm for alle. Derfor må det ha vært stor stas for Tshawe og Yosef å lage denne sangen med oss, sier Tina og Bettina i kor i en pressemelding.

– Ryktene om en angivelig graviditet mellom Tshawe og Bettina under innspillingen er forresten ikke sanne. Det var mellom Tshawe og meg, røper Tina.

Madcon er i Los Angeles og var ikke tilgjengelig for kommentar.

I filmen spiller Norges kanskje peneste pike, Triana Iglesias, jenta som brått blir den mest populære på Smestad Skole på Oslos vestkant. Noe som blir et stort problem for Tina og Bettina. For å si det mildt.

Fortsetter nedenfor.

(ODD-MAGNUS WILLIAMSON AKA TINA, HENDRIK THODESEN AKA BETTINA (GURO BEITOHAUGEN/TAPPELUFT)

Synopsis:

– I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden – Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring.

– En ny elev vandrer nemlig inn på Smestad ungdomsskole og tar seg til rette – og det uten å be om lov av Tina og Bettina. Hennes navn er Synnøve Risnes, og hun blir raskt den mest populære jenta på hele skolen. Når så den nye jenta planlegger fest samme dag som Tina og Bettina har sin årlige Halloween-party kastes alle regler til side og vennskapet settes på prøve.

Fortsetter nedenfor.


MADCON SOM MADCON (GURO BEITOHAUGEN/TAPPELUFT)

– Som leder av elevrådet, festkomiteen, tillitsmannsordningen og moteutvalget tar Tina alle midler i bruk for å stoppe den nye jenta. Smestadveien blir delt i to av en hvitmalt grense. På den ene siden – på Smestad Øst – holder Synnøve sin fest, mens Tina og Bettina har sin på den riktige siden. På Smestad Vest. Livet i klasse 10B på Smestad Ungdomsskole eskalerer raskt til blodig alvor der sosial status, identitet og livslange vennskap står på spill.

Tina og Bettina – The Movie, som har premiere i september, er regissert av Simen Alsvik (Lillyhammer), mens produsenter er Terje Strømstad, Jørgen Storm Rosenberg og Kjetil Omberg (Uno, Rovdyr, Switch, Død snø, Jul i Blåfjell, Tomme tønner, Kautokeino-opprøret og kultfilmen Hjelp, vi er i filmbransjen.
 Nyeste saker fra 730.no

Les mer