Hopp til hovedinnhold

Truseløs vs. skruppelløs

Halvnakenbildene av Adrienne Bailon fra Walt Disney-gruppen The Cheetah Girls som i forrige uke ble ulovlig publisert på nettet, og som fortsetter å bli brukt uten tillatelse, ble akkompagnert av følgende forklaring:

Se også: Enda en naken Disney-jente

25-åringens laptop ble stjålet og bildene, som var til hennes kjæreste Rob Kardashian, ble spredd.

Men hennes tidligere presseansvarlige, PR-kåte kjendisblogger Jonathan Jaxson, mener det ikke skjedde på denne måten.

Hans angivelige «avsløring» har et par merkverdige aspekter.

Til Fox News sier Perez Hilton-konkurrenten at det stemmer at Bailons maskin ble stjålet, men at hun så skal ha diktet opp historien om nakenbilder som kunne ha blitt lekket. For å skape saftige saker. 
Noe som med andre (engelske) ord backfired da de frekke fotografiene dukket opp.

Hvis du syns påstanden fra hennes tidligere «partner» høres rar ut, så er det mer å bryne seg på:

– Adriennes turné med Cheetah Girls vil være ferdig 22. desember og hun kan da gjøre andre prosjekter og ønsker å bli sett som mer voksen og sexy, forklarer Jaxson.

– Så etter at laptopen-en ble stjålet, brukte vi det som en mulighet til å få igang litt oppmerksomhet og starte spekulasjoner om nakenbilder, men vi forventet aldri at noe skulle komme ut.
Bloggeren hevder altså at de begge trodde Disney-idolets markedsverdi ville øke hvis man fortalte at det fantes ufine bilder av henne.
Hennes kolleger Vanessa Hudgens (19) og Miley Cyrus (15) alias Hannah Montana har fått gjennomgå for lignende situasjoner.

Det taktiske PR-geniet, som selvfølgelig er uvenn med Adrienne ettersom han disser henne via disse uttalelsene, sier at bildene angivelig – finurlig nok – ble stjålet fra latinastjernens telefon.

(Kanskje av noen som stod henne nær.)

Bailons offisielle presseansvarlige svarte ikke på Fox News’ henvendelser.

Det blir spennende å se hvem Jonathan Jaxson skal representere i fremtiden. Tidligere har han vært mest kjent for å blogge om kjendiser han mener er homo.

Bailons kjæreste er passende nok Kim Kardashians lillebror.

Les mer