Hopp til hovedinnhold
HVEM HADDE VUNNET AV VIC MENSA VS. TEKASHI69 (ROC NATION, SCUM GANG)

Truer 6ix9ine med bank

HVEM HADDE VUNNET AV VIC MENSA VS. TEKASHI69 (ROC NATION, SCUM GANG)


Da Vic Mensa gjestet Real 92.3 i Los Angeles, ble han spurt om 6ix9ine.


Trollungen har lenge snakket sidelengs om Chicago-gatelegenden Chief Keef (og den 19 år gamle nykommeren Juice WRLD, som er nr. 12 hos Spotify i Norge med denne). Chicago-representanten Vic syns tar det som en diss mot hele hjembyen.


– Det det var fjollete, det der var tamt, sier Roc Nation-artisten til radiostasjonen.


– Folk fikk stilen sin fra Chicago.


Vic Mensa sier at han liker musikken til Tekashi alias Daniel, men at den 22 år gamle fargerike newyorkeren har lånt masse fra Chi-Town uten å gi kreditt. Samtidig som Vic ikke setter pris på snuttene hvor 6ix9ine henger ut på gatehjørner i vindbyen og later som om ingen tør å røre ham.


– Se på faktaene for faen, oppskriften finnes online. Det er Vine-videoer med hver linje som Tekashi69 har kopiert fra Chicago-rappere.


– Å komme til Chicago og være respektløs mot hele byen fordi han har beef med én person fra byen, det var veldig fjollete.


6ix9ine, som er aktuell med musikkvideo med Nicki Minaj, ser ikke ut til å sette pris på praten til Vic. 
 
Jamfør GUFFEN kommentar under intervjuet, hvor 69 sier at Vic kan suge pikken hans med leppene til moren sin.  


25-åringen svarer Tekashi med en selfie-snutt fra bilen, hvor han truer Brooklyn-gutten med klask.


– Hvis du vil snakke om å suge pikken min, slåss med meg. Hils på meg og disse hendene. Ingen vakter. Når vi ser deg kjøre rundt i Chicago med åtte politifolk. La oss ta det mann mot mann, se hva som skjer med deg, gutt. Jeg skal få trynet ditt til å få samme farge som håret ditt, sier Vic ambisiøst.


Vic Mensa er heller ikke fornøyd med Spike Lee, som tok med Vic i
Chi-Raq. 2015-filmen, som også har med Wesley Snipes, Jennifer Hudson, Angela Bassett, Samuel L. Jackson og Teyonah Parris, ble ikke slik rapperen håpet. Han kaller filmen «svak», og forteller at han ba Spike om å bli fjernet. Noe regissøren nektet.
– Spike Lee er falsk som faen. Ærlig, han er en bitch, sier Vic. 

Vic Mena, fra Chance the Rapper-kollektivet SAVEMONE, ble signert av JAY-Z til Roc Nation i 2015. I fjor kom debutalbumet The Autobiography, som debuterte på 27. plass på Billboard 200. Når Bootleg Kev og DJ HED fra Real 92.3 spør om han syns platen ble en kommersiell flopp, svarer han nei. Vic mener albumet forandret livet til mange mennesker.


Tekashi69s nyeste smykke er et My Little Pony-kjede med ekte menneskehår til 750 000 kroner: Se video
 
Chicago er ikke den eneste byen hvor 6ix9ine har fiender: Se Tekashi bli angrepet på LAX 


Les mer