Tror han er gangster

12. jul 2010 kl. 00:00
CRIME PAYS <3 (DEF JAM/UNIVERSAL)

Rick Ross har ikke bare bøffet navnet sitt fra den virkelige narkobaronen «Freeway» Ricky Ross (som skal saksøke ham), rapperen tror også at han er både Larry Hoover, mannen bak Chicagos enorme Gangster Disciple-gjeng, og notoriske Demetrius «Big Meech» Flenory, som soner en straff på 30 år. Sistnevnte er grunnleggeren av (angivelig nedlagte) Black Mafia Family alias B.M.F. alias navnet på Ricks nyeste singel, som også står for «Blowin’ Money Fast».

Selv om alt dette kan høres fjollete ut, er den 34 år gamle Def Jam-artisten fra Carol City i Miami definitivt en av de råeste når det kommer til dagens hip-hop. Når Teflon Don, det fjerde albumet til Jay-Z-«funnet», kommer i salg 19. juli, har Rick gitt ut musikk i fem år uten å slippe en eneste dårlig singel.

(Sorry 50 Cent, ingen bryr seg om at din uvenn har jobbet som fengselsvakt.)

Drøyt pompøse «B.M.F.» er intet unntak. I gatevideoen, som hadde premiere i natt, kjører tjukkasen blant annet gjennom New York i en Rolls Royce, med sin nye sleipe, manager Diddy i bakgrunnen. Lex Luger på beaten, Maybach Films bak kameraet og Styles P som gjest:


Poenget med å se musikkvideoer på nettet må være (blant annet) å slippe sensur, og denne låten kler jaggu ikke å være clean. Her er originalen:


LOL: Rick Ross vs. Asher Roth
Ricky gjestet Oslo i 2008.

Bonus: Den ferske Clark Kent-produserte radiosingelen «Super High» med Ne-Yo har yummy mummy Stacey Dash (44) i videoen, regissert av F. Gary Gray, som nylig fikk Gerard Butler til å ta en avansert hevn.


Teflon Don: Platekompaniet

Ønskereprise: Rick Ross’ karriere tok av med denne eventyrlige nyklassikeren:


Oppfølgeren er/var heller ikke snau:


Se også: 50 Cent disser Rick Ross med pornofilm