Hopp til hovedinnhold
PRESSEBILDENE VAR FOR FINE TIL Å BARE VELGE ETT (OLE MARTIN HALVORSEN)

Tropisk Tone Damli elsker norsk musikk ♡

PRESSEBILDENE VAR FOR FINE TIL Å BARE VELGE ETT (OLE MARTIN HALVORSEN)
Tone Damli er endelig tilbake, og raust nok byr hun på en tropisk bris i den ellers kalde og kjipe november-måneden.

Den nye singelen lyder altså mer som som Kygo enn den The Weeknd-aktige forgjengeren, men spør du oss så kler hun jaggu begge deler like godt. 
 

«Strangers» er skrevet og produsert av de norske arbeidsjernene Jesper Borgen, Erik Smaaland og Kristoffer Tømmerbakke, sistnevnte duo kjent som Go2Guy

Vi tok en prat med Sogndal-superstjernen via elektronisk post – les intervjuet nedenfor
 

Hei Tone! Hvordan føles det å slippe ny singel?
– Det er like spennande som alltid, og det er glad for. Det SKAL vere spenning rundt eit slepp, ellers hadde ein jo vore likegyldig. Eg gledar meg over å vere aktuell med ny singel.
Hva handler «Strangers» om?

– «Strangers» handla om eit kjærlighetsforhold der kvardagen er reell og kranglar og diskusjonar oppstår. Den vonde følelsen når ein våknar på morgonen etter ein krangel kvelden før. Den handlar om å prøve å hente fram igjen den nyforelska følelsen, da ein var ukjente for kvarandre, da ein gjorde det lille ekstra. Og eg trur det er viktig, være litt fryktlause og barnslige.
Hva liker du selv med låten?

– Eg likar teksten og kan kjenne meg igjen i den. I tillegg likar eg «flowen», den er lett og fin.
Fin «Butterflies»-referanse i teksten der <3 Hvilke av dine tidligere låter liker du best i dag?
– Haha! Ja, eg syns det var passande å dra fram «Butterflies» etter nesten 10 år. Det er mange av mine gamle låtar eg er glad i, favorittane er kanskje «The Bliss Song», «Fever», «Butterflies» og «Hello Goodbye».

Hvilken musikk hører du på selv om dagen?

– Eg høyrer mykje på norsk musikk, syns det er så kjekt å følge med på alle dei flinke artistane vi har i landet. Julie Bergan, Astrid S, Sigrid, Dagny, Sondre Justad. Norsk musikk altså!!
ENIG! Hva er planene i tiden fremover?

– Planane mine i første omgang er promotering av «Strangers». Så kjemme jula, deretter er det Hver Gang Vi Møtes på nyåret – som eg gledar meg ekstremt til.
Har du ellers noe på hjertet?

– I love 730! 
 

Les mer