Hopp til hovedinnhold
HYLLER DAMER (ATTACK MUSIC)

Trønderfest med farlige jenter – videopremiere fra Qalifa

HYLLER DAMER (ATTACK MUSIC)

Trondheims Qalifa ser ung ut, men han er nesten en veteran – med lang CV. Allerede i 2002 (lenge før Wiz Khalifa) roterte han på ZTV med sin gruppe Roll-X, for så å få kjærlighet fra NRK P3 Urørt. Nå har 32-åringen sluppet debutalbumet Music Love and Cake og er aktuell med sin selvproduserte singel «Magic Drop» med N-Blundedo og Ibo.

Videoen er regissert av
Robert Rønning (Alexandra Joner, Carina Dahl), med skummel og sexy innsats fra videobabes Lea Gundersen, Jeanette Elstad, Caroline Haaøen og Heidi E. Bekker.

Qalifa, hva er budskapet i låten?

Jeg tror det kan oppsummeres litt med linjen «I am a smooth operator, I told her baby you are the one that I want, how come, you are so famous». Det er rett og slett en god partylåt; en låt for å hylle damen som sto i hjørnet på klubben og som du hadde et godt øye til.

Hvilke norske artister ser du opp til?


Admiral P, godgutta Nico & Vinz og nykommerne SoSo & Monkis!
 
Fortsetter nedenfor.
 
QALIFA (SAM JUDGE)
 

Hvilke internasjonale artister vil du helst jobbe med?

Hvis jeg har fått drømmesjansen til å spille inn en låt med min favorittartist fra oppveksten så må det nesten bli Krayzie Bone fra Bone Thugs-N-Harmony. Jeg husker første gang jeg hørte på tapene deres da jeg begynte å rappe; har alltid drømt om å lage en låt med dem, spesielt Krayzie Bone! Han er mæd fresh. Shit og så digger jeg 2Chainz….. TWOOOO CHAAAAAAINZ!

Hvordan synes du videoen ble?

Videoen ble akkurat som jeg ville at den skulle bli. Shoutout til Robert Rønning og Tor Egil Sheide & resten av crewet for en strålende jobb.

Hvordan vil du beskrive jentene dine i videoen med fem fancy ord?

Smashing. Rå. Sexy. Tøffe. Farlige. 💦🔥💰

 
Se også: Kvinnelige norske rappere går sammen: – Sug meg! (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer