Hopp til hovedinnhold
SÅ PEN AT HUN MÅ FÅ TO BILDER (JIVE/SONY)

Triste ord på Ciara-gatene

Sadface-alarm: Ordet på bransjegatene er at R&B-artisten Ciara har blitt droppet fra Sony-musikkselskapet Jive, noe som selvfølgelig er synd. Dog ganske forståelig. Labelen sies å være svært misfornøyd med de lusne salgstallene hennes seneste utgivelse Basic Instinct har prestert, og er angivelig irritert over at vesla og hennes produsenter ennå ikke har klart å rendyrke et sound som folk vil ha. ATL-jentas fjerde album har i skrivende stund knapt bikket 40.000 solgte eksemplarer i det gedigne hjemlandet, og hennes nye singel «Turn It Up» som skulle lanseres i mars, er nå trukket tilbake.
Det kansellerte, fjerde platinum-forsøket fra Basic Instinct gjestes av Usher og låter slik:

Selv om label-kompis Chris Brown ikke akkurat er fly like SAS/Braathens a la glansdagene da han slapp go’låter som «Run It!», «Kiss Kiss» og norskproduserte «With You», så er han hvertfall fortsatt poppis i dag sammenlignet med CiCi, som ikke har hatt en skikkelig hit på hjemmebane siden 2006.
Æresord: Fantastisk Polow Da Don-produksjon + amazing koreografi = platinum for Georgia-jenta i ’06:
Ciaras camp har ikke bekreftet Jive-ryktene, men popstjernen var nylig frampå med et par hinte-tweets som ikke var så sweet: 

 

Hmmmm: Kanskje det er på tide at 25-åringen gjør som Jay-Z og spør disse nordmennene om beats?
Hør Ciaras nye album via WiMP og last ned her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer