Hopp til hovedinnhold
Harry Styles og Olivia Wilde breakup slutt
Harry Styles og Olivia Wilde i Soho i London i mars 2022 (Neil Mockford/GC Images)

Olivia Wilde og Harry Styles skal ha gjort det slutt

Olivia Wilde og Harry Styles er ikke lenger et par.

Natt til lørdag melder flere medier at Harry Styles (født i 94) og Olivia Wilde (født i 84) ikke lenger dater. De har selv ennå ikke bekreftet dette.

Stjerneparet har datet i nesten to år.

Årsaken til at de skiller lag er den vanlige forklaringen om at de er for opptatt med jobb.

Harry Styles satser videre på sin store musikkarriere, mens Olivia Wilde fortsetter innen film samtidig som hun tar seg av barna hun har med Jason Sudeikis.


Seks Grammy 2023-nominasjoner til Harry: Se listen 🌟


Olivia og Harry splitter som venner. For to dager siden var Olivia på konserten til Harry i Los Angeles sammen med barna.

Filmskaperen og musikeren ble først koblet sammen i januar 2021 da de filmet den nå sagnomsuste Don’t Worry Darling. I denne perioden dukket de opp hånd i hånd i bryllupet til Harrys agent Jeff Azoff.


Les også: Er dette Olivia Wilde den nye kjæresten til Harry Styles?


Olivia er regissøren av OWD og hyret popstjernen til å spille mot hovedrolleinnehaveren Florence Pugh. Hun booket først Shia LaBeouf, som Harry erstattet.

Florence skal angivelig ha blitt oppgitt over at Olivia startet et forhold med sin skuespiller mens de filmet, og skal ha sagt at dette tok bort fokuset fra jobben til Olivia som regissør.

Under festivalpremieren i Venezia holdt Olivia og Harry konsekvent avstand.

Nedenfor poserer filmens Sydney Chandler (datteren til Kyle Chandler) mellom paret.

Olivia Wilde, Sydney Chandler og Harry Styles på premieren på Don't Worry Darling på filmfestivalen i Venezia 5. september 2022 (Stephane Cardinale/Corbis/Getty)

Olivia Wilde, Sydney Chandler og Harry Styles på premieren på Don’t Worry Darling på filmfestivalen i Venezia 5. september 2022 (Stephane Cardinale/Corbis/Getty)

Olivia er snart aktuell i Damien Chazelles coked-up, 3 timer og 8 minutter lange storfilm Babylon med Brad Pitt og Margot Robbie.

Twitter er raske til å hevde at Florence Pugh tar nyheten om bruddet bra.

Mange Harry-fans uttrykker glede over at han nå er singel.

https://twitter.com/willowhalliwell/status/1593746578929602561


Etter Emily Ratajkowski kan Pete Davidson kanskje date Olivia Wilde? Men akkurat nå ser Pemily ut til å hygge seg – mens Kim Kardashian ser ut til å reagere 

Les mer