Hopp til hovedinnhold
Chrishell Stause og Jason Oppenheim på Marvel/Disney-premieren til Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings på El Capitan Theatre i Los Angeles i august 2021 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Chrishell Stause og Jason Oppenheim på Marvel/Disney-premieren til Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings på El Capitan Theatre i Los Angeles i august 2021 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Chrishell Stause og Jason Oppenheim fra Selling Sunset splitter

Chrishell Stause og Jason Oppenheim gjør det slutt.

Til tross for at vi er godt i gang med cuffing-sesongen – og julen er straks her – skiller Selling Sunset-paret Chrishell Stause og Jason Oppenheim nå lag ifølge flere amerikanske medier.

Les også: Selling Sunset er nummer 1 i Norge

OPPDATERT: Kentucky-kvinnen (født i 81) skriver et åpent brev via Instagram og forteller at det blir slutt fordi Jason ikke ønsker å få barn.

Her er hele innlegget hennes:

Jeg har forsøkt å omfavne verdenen som jeg har funnet meg selv i, og det inkluderer å være åpen og ærlig om mine relasjoner. Det er skummelt og skremmende å vite at det kanskje ikke ender med det som samfunnet anser som en suksess og hva jeg er på jakt etter. Men etter mange lange inderlige samtaler, velger jeg å se på det som en suksess uansett hvilken merkelapp offentligheten setter på det.

Jason var og er min beste venn. Utenom at våre ideer om familie til slutt ikke kunne bli forent, vil ikke mengden respekt og kjærlighet som vi har for hverandre endre seg framover.

Menn har luksusen ved tid som kvinner ikke har, og slik er det bare. Når det er sagt, er det vanskelig navigere i dette offentlige terrenget og jeg prøver bare mitt beste.

Ingen vil helst kun snakke om jobbrelaterte ting mer enn meg. Men jeg forstår at dette følger med og jeg vil alltid elske og være svært takknemlig for muligheter jeg har fått.

Selv om min første reaksjon på en privat situasjon er å ikke snakke [offentlig] om det, er det noen ganger lettere å bare leve transparent fordi vi bare får én sjanse til dette livet. Jeg håper veldig på at jeg én dag får en familie. Og at avgjørelser jeg tar på dette tidspunktet er med det målet i tankene. Takk for vennligheten og støtten til dem som forstår.

Og takk Jason for det meste utrolig forholdet og for konsekvent være ærlig med meg selv når det gjør vondt.

I have tried to embrace the world have found myself in and that includes being open and honest about my relationships. It felt scary and terrifying knowing that it may not end in what society deems a success and what I am ultimately looking for. But after many long heartfelt talks, I am choosing to see it as a success no matter what label is attached to it publicly. Jason was and is my best friend, and other than our ideas for family ultimately not being aligned, the amount of respect and love we have for each other will not change going forward. Men have the luxury of time that women don't and that's just the way it goes. All of that being said, navigating this public terrain is difficult and I am just trying my best. No one would rather only speak about work related things more than me. But I understand this comes with it and I will always love and be extremely grateful for the opportunities I have been given. Although my initial reaction to a private situation was to not speak on it, sometimes it's easier to just live transparently because we only get one chance at this life. I very much hope to one day have a family and decisions I make at this point are with that goal in mind. Thank you for the kindness and support to those that understand. And thank you Jason for the most incredible relationship and for consistently being honest with me even when it hurts.

OPPDATERT:

Nå snakker også Jason Oppenheim ut om bruddet.

Selv om Chrishell og jeg ikke lenger er sammen, fortsetter vi å være bestevenner og vil alltid elske og støtte hverandre.

Hun var den mest fantastiske kjæresten jeg noen gang har hatt, og det var det lykkeligste og mest givende forholdet jeg har hatt hele livet.

Selv om vi har forskjellige ønsker når det kommer til familie, fortsetter vi å ha den største respekt for hverandre.

Chrishell er et eksepsjonelt menneske og å elske henne og å ha henne i livet mitt er noe av det beste som har skjedd meg, avslutter han.

(Instagram/JasonOppenheim)

Til TMZ avviser Jasons tvillingbror Brett Oppenheim ryktene om at forholdet var et PR-stunt, og sier at Jason trolig elsket Chrishell høyere enn noen andre han har vært sammen med.

Chrishell og Jason var offisielt sammen i fem måneder. De skal dog ha hatt et romantisk vennskap i et par måneder i forkant.

Jason, som er sjefen til Chrishell Stause, ønsket først å holde forholdet hemmelig. Likevel bekreftet eiendomsmeglerne 28. juli at de var et par.

På mandag postet hun en video av seg og Jason på Instagram, som nå er borte fra feeden hennes.

Men Chrishell viser fortsatt en BTS-snutt fra innspillingen av Selling Sunset sesong 5 i helgen, hvor hun fjaser i backstage-traileren med Jason:

I et intervju med E! i forrige uke forteller Chrishell at forholdet deres er lett å forholde seg til, selv om Jason er sjefen hennes.

– Jeg føler at arbeid/forholds-dynamikken ikke er så komplisert som folk tror, sier 40-åringen.

– Fordi vi var var bestevenner fra før av og jobber uansett sammen hele tiden. Dette føles på en måte enkelt, forteller hun fornøyd.

Chrishell Stause og Jason Oppenheim (Instagram/chrishell.stause)

Chrishell og Jason Oppenheim (Instagram/chrishell.stause)

Jason Oppenheim eier Oppenheim Group i West Hollywood sammen med tvillingbroren Brett Oppenheim.

Chrishell Stause med Brett og Jason Oppenheim (Netflix)

Chrishell med relativt identiske Brett og Jason Oppenheim (Netflix)

Netflix-serien til Chrishell Stause & co er i skrivende stund et av de mest sette realityshowene i Norge.

Beefen mellom Chrishell og seriens Queen Bitch – Christine Quinn – fortsetter i sesong 4. Hvor Christine føder. Les mer her

Chrishell Stause Christine Quinn i Selling Sunset sesong 5 (Netflix)

Chrishell og Christine Quinn i Selling Sunset sesong 4 (Netflix)

En av de nye eiendomsmeglerne i den nyeste sesongen er forretningskvinnen Emma Hernan.

Det viser seg uheldigvis for kontorets vibe – men heldigvis for seriens dramaturgi – at Christine Quinn har en komplisert fortid med Emma 🙂

Emma Hernan Selling Sunset season 4

Emma Hernan (Netflix)

Selling Sunset lages av Adam DiVello, som vet hva han driver med.

Adam står bak blant annet MTV-klassikeren The Hills. (Og den ikke like storslagne spin-off-serien The City.)

Emma Hernan, Chrishell Stause, Amanza Smith fra Selling Sunset tar fredagspils på Catch (Netflix)

Emma Hernan, Chrishell, Amanza Smith fra Selling Sunset tar fredagspils på Catch (Netflix)

En av boligene de skal selge i den nye sesongen er huset til Astrid S-aktuelle French Montana i Calabasas utenfor Los Angeles.

Lillebroren hans Ayoub Kharbouch hjelper til med salget av kåken, som French kjøpte fra Selena Gomez. Det estimeres at han kan få 5 millioner dollar (45 millioner kroner) for kåken, som har kliss nytt (rødt) musikkstudio.

Før Terrina Chrishell Stause ble eiendomsmegler var hun skuespiller i serien Days of Our Lives fra 2013 til 2019.

I fjor var hun med på Dancing With the Stars (med blant andre Nelly og Carole Baskin).

Les også: Netflix utvider Selling Sunset-universet

Fun fact: Det uvanlige navnet Chrishell skyldes at moren brått fødte henne på en Shell-bensinstasjon, hvor en av de ansatte som hjalp henne å nedkomme het Chris. Dermed ble navnet hennes Chrishell.

Drama – men fiksjon, basert på en virkelig familie: 730.no anmelder nye Succession

Nyeste saker fra 730.no

Les mer