Hopp til hovedinnhold
THE FLASH MED FLAMMEN IRIS (THE CW)
THE FLASH MED FLAMMEN IRIS (THE CW)

The Flash får nye superskurker – ta ny titt

The Flash må bryne seg på flere ville villains.


OPPDATERT 1. august: The Flash sesong 9 blir den siste ifølge The CW. Filmingen av DC-serien starter i september og premieredatoen i 2023 annonseres snart. (Vi tipper vel at The CW også snart annonserer en spinoff?) – Ni sesonger! Ni år med å redde Central City mens du tok publikum med på en emosjonell reise full av hjerte, humor og skuespill, sier serieskaper Eric Wallace. – Og nå har Barry Allen nådd startporten for sitt siste løp…

the flash season 9 the cw theflash sesong 10

The Flash sesong 9 blir den siste (The CW)

Les også: Henger filmen The Flash i en tynn tråd etter stjernens absurde oppførsel?

– Så mange fantastiske mennesker har gitt sine talenter, tid og kjærlighet til å bringe dette fantastiske showet til live hver uke. Så mens vi gjør oss klare til å hedre seriens utrolige arv med vårt spennende siste kapittel, vil jeg si takk… Takk til vår fenomenale rollebesetning, forfattere, produsenter og mannskap gjennom årene som har bidratt til å gjøre The Flash til en uforglemmelig opplevelse for publikum over hele verdenen.

Les forrige sak nedenfor.


Starten på serien om verdens raskeste mann ble LYNRASKT overraskende populær. Grønt lys til mer ble derfor en no-brainer for The CW.

Til tross for å være et lettbeint, kjapt fortalt show – slik The CW-seriene stort sett er – tør den også å inkludere litt mer kompliserte plot-twists.

Som for eksempel parallelle univers 0g multivers.

Noe som vi kanskje vil se mer av i andre serier og filmer med superhelter fremover.

Premieren på neste etappe med Lynet er satt til 6. oktober. Med nye DC Comics-superskurker som Atom Smasher (spilt av wrestler Adam «Edge» Copeland). Samt Zoom (stemmen til Tony Todd fra gyseren Candyman).

Både The Flash og Arrow vil dra inn karakterer fra kommende DC’s Legends of Tomorrow. Med blant andre Hawkman, Hawkgirl, White Canary, The Atom, Heat Wave og Captain Cold.

the flash season 9 series the cw Grant Gustin Candice Patton

GRANT GUSTIN SOM BARRY ALLEN ALIAS LYNET, CANDICE PATTON SOM IRIS WEST (CW)

De to sistnevnte spilles av Dominic Purcell og Wentworth Miller som er tilbake som fengselsbrødre i femte sesong av Prison Break.

DC’s Legends of Tomorrow lages av trioen Greg Berlanti, Andrew Kreisberg og Marc Guggenheim, som også står bak The Flash og Arrow.

Lynet alias Barry Allen spilles av Grant Gustin (Sebastian i
Glee), mens Candice Patton (serien The Game) har rollen som hans crush Iris.

Mer om superhelter her!

Les mer