Triana prøver power tools

12. sep 2008 kl. 00:00
TRIANA IGLESIAS ER PRAKTISK (FREDRIK KARLSON)

TV-CV-en til Triana Iglesias utvides med Praksisjobben på Viasat4 denne måneden, hvor hun og charterstjerne Svein Østvik forsøke seg på diverse hendige jobber som er med å holde samfunnet gående, noe som kan innebære endel tunge, skitne tak.

– Meg i kjeledress i harde yrker, med mye møkk under neglene, ler Triana da 730.no spør om hva man kan vente seg. – Jeg har nå lært å skifte dekk på en trailer, og det var vel det letteste av det jeg måtte prøve ut.

Selv om det ble endel tull, innrømmer 26-åringen at hun også lærte mer om seg selv under innspillingen.

– Jeg synes det er utrolig gøy å pushe sine egne grenser, har jo måttet gjøre noen ting jeg syns er skummelt. Men så har jeg også funnet ut at jeg egentlig er ganske handy. Power tools er gøy!

Senere i år skal Triana ha premiere på sitt burlesque-show, som er en en slags old-school-versjon av stripping, altså som oftest uten nipple-slips.

– Jeg er veldig fascinert av pinup fra perioden rundt 1930 – 1960, og jeg elsker alt ved cheescake-jentene på den tiden. Burlesque er “the art of the teese”, et stort show med masse fine kostymer, og en rød tråd som går gjennom nummerne. Jeg tror absolutt jenter kommer til å ha like mye glede av dette som gutter.

Noe annet som ikke er grisete, men som noen syns er sexy, er melkebarten Oslo-piken ender opp med i videoen til Madcons “Beggin”, som har blitt spilt av 5 millioner ganger på Youtube.

Triana ler og sier hun ikke kommer på hvem sitt forslag det var, men at det var utrolig festlig.

Den spansk-norske modellen er også med i duoens kommende video “Liar”, som hun ennå ikke har sett da vi snakker med henne. I dette klippet gir hun mer gass, og kaster toppen i en scene.

– Ja, det en x-rated-versjon med flashing, og én mer anstendig, tildekket video. I den usensurerte er jeg toppløs og ganske naken, sammen med to av mine bestevenninner, og det var utrolig funny å spille inn de dusjscenene. Det hele ble litt absurd. Yosef og Tshawe skulle komme inn og dra av oss håndklær, og det blir så fjernt når noen du kjenner skal gjøre det. Men vi fikk lov til å kaste ting på dem i garderobescenen, da… BH-er og joggesko, hårebørster og drikkeflasker, haha. Det er så gøy å jobbe med de to guttene! De er så bra.

De første bildene fra “Liar”-videoen. Triana Iglesias legger til at hun gjerne vil lage musikk selv, men at “puppepop” ikke er hennes tekopp, og hun har ikke hast med å gå i studio.

Praksisjobben har premiere på Viasat 4 søndag 28. september klokken 21:30.

Du får mer Triana Iglesias på Trianaiglesias.com og Girlfriend.no/triana