Norsk videopremiere: Triana Iglesias 🔥

7. mai 2019 kl. 13:58

Triana beviser at man ikke trenger tradisjonelt badetøy for å ta seg en dukkert (Rune Bendiksen)

Sertifisert sommersmash?

Multitalentet Triana Iglesias debuterer denne uken som popartist.

På «Bailando» teamer Tri opp med comeback-kongen LOKE. Han er kjent for streaming-suksess med tropiske varianter av klassikere som «Idyll» (Postgirobygget), «Loving You Girl» (Opus X) og «Kjærlighet er mer enn forelskelse (!) av Gaute Ormåsen.

730 har i dag premiere på musikkvideoen til Trianas cover av 1996-bangeren «Bailando». 

Her er originalen:

Drøm deg bort til Mexico nedenfor vår kjappe chat med frøken Iglesias.

Paradise Hotel-dronningen tolker Paradisio er snedig opplegg. Hvordan ble prosjektet til?

– Vi ville lage en låt som folk kunne synge til. En gladlåt. En låt for Paradise-seere, for russen og for alle andre som liker å danse.

– Jeg elsket orginallåta da Paradisio kom med den på tidlig 90-tallet, den bringer tilbake minner enda. Så vi fant ut at det var riktig at den kom tilbake nå i litt ny og noe roligere versjon.

Godt valg! Ordet på gatene back in the days var at du holdt på å bli med i en ny versjon av popgruppen Pussycat Dolls. Er det noe sannhet i dette?

– Hahaha! Hvordan har dere hørt om det? Det stemmer at jeg var og møtte manageren deres i LA da han satte sammen en ny jentegruppe, ja.

Amazing! Hvilke spansktalende artister har du som favoritter?

– Akkurat nå er det Helt klart Rosalia. Hun går på repeat. Jeg er veldig glad i flamenco altså, og hun blander det godt med popmusikk. Dama er helt RÅ.

Enig!! Apropos favoritter, hvilke Paradise Hotel-deltakere er din all time favs? 

– Jeg har flere… Men de fleste vinnerne har faktisk vært favoritter. Litt ekstra glad i Therese Aanonli da, som var med første året og senere jobbet med makeup der nede. Vida Lill er også klart en favoritt.

Fortsetter nedenfor

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Hvorfor – i all verden – har du ventet så lenge med å gi ut musikk?

– Jeg har vært i studio mange ganger – og laget masse musikk, men det har bare aldri blitt sånn. Musikk er så utrolig viktig for meg. Derfor ville jeg ikke lage noe annet enn sære ting – som liksom ikke funka helt. Jeg var så opptatt av at hvis jeg skulle gi ut noe så måtte jeg vise at jeg var skikkelig god, og jeg ble aldri fornøyd.

– Jeg har hatt alt for strenge krav til meg selv i alt for mange år. Tenkte at OK, jeg blir ofte dømt for alt jeg gjør uansett, så skal jeg gjøre musikk må det være sånn og sånn – og jeg må vise at jeg kan synge så det må være den og den type låt, fordi da får jeg vist stemmen min best osv.

– Men så ble jeg eldre, og begynte å føle at man ikke trenger å ta alt i livet så alvorlig, så lenge man gjør det fra hjertet. Og jeg sluttet å bry meg så mye om hva «alle andre» mente. Nå føler jeg ting er bra så lenge jeg klarer å kjenne at de kommer fra rett sted hos meg.

Hvis én norsk artist skal gjeste remixen til «Bailando» – utenom Aylar Lie – hvem ville du helst ha med? 

– Odd Børretzen er kul!

Ja vel. Siste spørsmål: Hvilken del av musikkvideoen liker du best?

– Uten tvil når jeg ligger i hengekøya og får kose med en mexicansk nesebjørn og to hunder!

Se verdenspremiere på musikkvideoen her: 

«Bailando» er regissert av den norske ringreven Frederic Esnault.

Se også: Fansen reagerer sterkt når Astrid S rangerer sine egne sanger