Hopp til hovedinnhold
TRIANA IGLESIAS PÅ PARADISE HOTEL I MEXICO (TV3)

Triana Iglesias lover kjærlighet

Triana Iglesias: – Det er mange forskjellige, sterke personligheter.

Triana Iglesias er både diplomatisk og begeistret når hun forteller 730.no om gjengen hun passer på i Mexico i forbindelse med Paradise Hotel.

Den kommende realityserien med unge, solbrune nordmenn på luksusferie, har glamourmodellen som programleder, og kanskje en slags støttekontakt i ny og ne.

– Å intervjue deltagerne under de forskjellige seremoniene er den delen jeg liker best. Jeg syns det er utrolig gøy å få lov til å snakke fritt med alle personene, og få bruke ørene og hodet litt, samtidig som jeg kan spørre dem ut om ting jeg selv lurer på, sier hun til 730.no.

For å bli værende på Paradise Hotel gjelder det å finne en partner til den ukentlige parseremonien. Den som står igjen alene, må reise og gjøre plass til en ny gjest. Vinneren får 300 000 kroner.

Triana Iglesias synes det er festlig at vi spør om deltagerne virker elskovssyke.

– Haha, elskovssyke? Det vet jeg ikke, men det får man jo snart se… De er en utrolig bra gjeng og det skal bli spennende å vise hva som skjer der inne. De liker å ha det gøy, og litt love blir det jo alltid.

26-åringen fra Oslo, som også er involvert i deler av produksjonen, mener det ser ut til å kunne bli flere spennende intriger, men også mye humor.

Her er deltakerne.

Episoden hvor hun ble stukket av en piggrokke, var ifølge Triana ikke like ille som mange har trodd, selv om hun fikk store smerter. Fiskemøtet har likevel gjort at hun passer nøye på.

– Jeg har blitt litt redd for å bade her borte, og går veldig forsiktig ut i vannet. Helst forsøker jeg å bruke en strand like ved hotellet hvor det er helt klart vann, da er jeg ikke redd. Det ble jo veldig mye oppstyr rundt dette, og jeg hadde veldig vondt da det skjedde, men kom på sykehus i god tid, så det var ikke så dramatisk, altså.

Teaser for Paradise Hotel:

(Saken fortsetter nedenfor.)

Det er ikke bare i Norge, og kanskje Mexico, hvor Triana Iglesias får oppmerksomhet i disse dager.

Før jul var hun hovedpersonen i den greske utgaven av Playboy, og denne måneden pryder hun forsiden av bladet i Ukraina, akkompagnert av den spenstige tittelen фоторепортаж из злтного.

– Jeg har fått bra feedback fra Hellas, og det er gøy. Det er nå også spennende med ukrainske Playboy. Det er spesielt spennende med intervjuene i land der jeg ikke kan lese det de skriver, på grunn av skriftspråket.

Forsiden på hennes nyeste Playboy-nummer ser du nedenfor, mens man kan se serien på TV3 fra mandag 9. mars.

TRIANA IGLESIAS I UKRAINSKE PLAYBOY (FAKSIMILE PLAYBOY)

Norsk musikkeksport støttes av toppløs Triana.

Les mer