Trey Songz holdt det sexy i Oslo

7. jan 2013 kl. 00:00
TREY PÅ SENTRUM SCENE PÅ LØRDAG (JOANNA KARLSSON)
TREY PÅ SENTRUM SCENE PÅ LØRDAG (JOANNA KARLSSON)

Tremaine Aldon Neverson aka Trey Songz kom tilbake til Norge for én grunn; Å få alle Oslos jenter til å bli mer forelsket i ham enn de allerede var.

28-åringen Trigga, som selv kaller seg for Panty Wetter’n, leverte sang etter sang med sin energi, dans, sjarm og med stemmen alltid on point.
Selvfølgelig lengtet alle pikene på Sentrum Scene etter det øyeblikket da Virginia-sixpack-gutten kledde av seg til bar overkropp og tok en jente opp på scenen for noen intime klemmer og kyss, noe som skjedde mot slutten av konserten. For så å forlate oss alle med tinitus.

Trey lykkes i å få alle jentene – og de få guttene som var tilstede – til å synge med på gamle sanger som «Can’t Help But Wait» og «I Need a Girl» for så å få alle til å skrike hans navn under en mix av «I Invented Sex» (!), «Neighbors Know My Name», «Love Faces» og «Panty Droppa». Den store avslutningen ble en fest med «Say Ahh» og «Bottoms Up», der han selvsikkert rappet Nickis og Fabolous’ gjestevers feilfritt.


I løpet av 1,5 time det ikke ett kjedelig sekund. Jo mer Trey tok av seg økte hylene og klynkene fra salen, og konserten ble avsluttet i topp stemning.
 High five til deg Trey, som får alle jenter du ser på til å skrike ditt navn. Nå må du bare lære alle gutter i Norge hvordan det skal gjøres.


(PS: Kveldens oppvarmer var Stella Mwangi. Se bilde av STL og Trey sammen backstage her.)

(JOANNA KARLSSON)

(JOANNA KARLSSON)

(JOANNA KARLSSON)

Fun fact: I helgen tok Trey Songz’ nye film (se klipp og trailer) førsteplassen i USA, og jekket dermed ned selveste Hobbiten.


PS: Se Trey Songz-koz med eks-Frøken Norge-kandidat (video)