Hopp til hovedinnhold

Trendalarm: Ninjaer på kino

STFU! (SLASHFILM)

Noen av verdens mest irriterende mennesker er folk som maser og bråker på kino. Sånne slitsomme folk som kommenterer filmen underveis, prater i telefonen, sparker i setet bak deg og søler popcorn overalt. Fysj. 
 
Administrasjonen ved The Prince Charles Cinema i London har sett seg møkka lei på dette, og har derfor ansatt en rekke ninjaer ikledd trange, svarte bodysuits som skal sørge for anstendig oppførsel blant kinogåerne. Ninjaene patruljerer lydløst rundt i rekkene, og urokråker vil bli øyeblikkelig korrigert. Britiske Abdul Stagg forteller:
 
– Sist jeg var på kino fikk jeg en telefon akkurat idet filmen startet og trodde jeg kunne slippe unna med en kjapp prat. Det siste jeg hadde forventet var å få to, nærmest usynlige vesener kledd fra topp til tå i svart som sneik seg opp på meg og ga meg streng beskjed om å holde kjeft. Jeg skvatt til, la på tvert og var stille som en mus resten av filmen.
 
Wow. Kan vi innføre dette på norske kinoer, plis? (Nin)ja? Tusen takk. 
 

Les mer