Hopp til hovedinnhold

Trendalarm: Lås inn penisen slik

KYSK FOR DIN LYSK (AL ENTERPRISES)

 
Siden tidenes morgen har mennesket slåss for ekstern kontroll og makt. Det er riktignok ironisk at denne kampen som regel utspiller seg på utsiden, ettersom det bor udiskutabel sannhet i det tidløse utsagnet: Den eneste kampen som er verdt å vinne, er den vi vinner over oss selv. 
 
Maktsyke menn må gjerne kontrollere tv’en, Blue-ray-spilleren, garasjeporten og toastjernet, men de færreste har grep om det mest ustyrlige av dem alle: Penisen.
 
Livet blir mer og mer lettvint, stadig flere og flere løsninger dukker opp og det var vel bare et spørsmål om tid før noen kokte opp en praktisk måte å holde fleskesverdet i sjakk på. Selskapet A.L. Enterprises selger i disse dager det prisvinnende fallos-futeralet The Male Chastity Belt, som tross sin noe stive pris er verdt hvert øre. Disse fasjonable kyskhetsbeltene kommer i både kamuflasje, krom og teak – og byr på moderne ventilasjonsteknologi så du slipper å bli klam i skrittet.
 
Er du en kåtskalk som sliter med selvdisiplinen, eller er du en kvinne som har lagt sin elsk på en mann du ikke kan stole på? Da er dette noe for deg. Flaggskip-modellen CB-6000 koster en snau tusenlapp, mens det hakket mer avanserte Jailbird-futeralet vil koste deg cirka det dobbelte. Sjekk ut detaljerte bilder under og les en omfattende artikkel om penishylsteret her.
 

Mer trendalarm: Bacon-kondomer & jomfruhinner på boks 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer