Hopp til hovedinnhold

Trendalarm: Falske jomfruhinner til 180 kroner

#FlashbackFriday

FALSKE HINNER = SIKKER VINNER? (HYMEN SHOP)

– Gjenopprett jomfrudommen din på under fem minutter med dette avanserte produktet. Kyss dine mørkeste hemmeligheter farvel, og gift deg med hodet høyt hevet for kun $29.95. Ingen kirurgi, ingen nåler, ingen medisiner, ingen bieffekter.
 
Dette er utrolig nok ingen spøk: Det Hong Kong-baserte selskapet Hymen Shop selger falske jomfruhinner til den nette sum av 180 norske kroner (frakt ikke inkludert). 
 
New York Magazine-skribenten Leah Beckmann punget ut og reiste tilbake i tid (pre-sitt første ligg), og hadde følgende å melde om sin testrunde av dette skrullete produktet:

 
– Rød konditorfarge er smurt ut overalt. Over hele ham, over hele meg, på håndduken i senga, til og med på en t-skjorte som ligger på gulvet. Han sier til meg at det er et rødt fingeravtrykk på stumpen min. Vi går inn på badet for å vaske oss. Mens vi skrubber, går vi over hva som nettopp skjedde: Aller først konkluderer vi med at «hinnen» i seg selv er ganske meningsløs. Den ble bare fullstendig oppløst tvert. Men hva har det å si? Jeg kjenner ingen som har kjent en jomfruhinne sprekke midt i et ligg.
 
***RED. ANM: Grafisk fortsettelse***
 
En ansatt hos Hymen Shop forklarer: «Hovedformålet med denne falske hinnen er å få den visuelle effekten av at blod kommer ut av vaginaen, som et bevis på at kvinnens jomfrudom har vært intakt. Følelsen av noe som ‘sprekker’ var ikke en prioritet da vi utviklet dette produktet.»
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer