Hopp til hovedinnhold

Tre nye (tøffe) navn til Slottsfjell 2013

ALT-J, VERDENS HØYESTE MANN & DAN CROLL KOMMER – GJØR DU? (OTTO ALSAKER PRESTMO)

Norsk sommer, krukka, gode bookinger, god musikk, Diplom-is (eller Henning Olsen?) og lekre mennesker: Få ting gjør så godt for musikksjela som den erkenorske festivalsommeren. De flotte menneskene bak Slottsfjell-festivalen har et supert program på gang i år, og her er noen av fjesene du får se lire av seg tunes i Tønsberg i juli.

∆ alias Alt-J
 
Den britiske indiekvartetten albumdebuterte med råflotte An Awesome Wave i 2012, og vant den gjeve Mercury-prisen for settet. Om du ei vet ennå, gjør deg kjent NU.
 
Singelen «Breezeblocks», f.eks? Alt-YAY, lsm:
 
(NB: Ordet på bookinggatene er at dette er eneste konserten firkløveret vil gjøre på norsk jord i år – ! -)
 

The Tallest Man On Earth
 
29-åringen Kristian Matsson alias The Tallest Man On Earth er en svensk kjekkas med flere godlåter på lur enn Siv Stubsveens Valentine´s Day-playlist på Spotify. Dalarna-hunken bor for tiden i statene, hvor han produserer og spiller inn plater på soverommet innimellom turnering med amerikanske storheter som Bon Iver.
 
Dejlig å være svensk i Seattle? Se den høyeste mannen på jorda framføre gjeve «The Gardener» her:

Dan Croll
 
Liverpool-luringen Dan Croll er foreløpig et relativt ukjent navn for folk flest, men til og med p3 her hjemme har plukket opp hans flotte «From Nowhere» (hør den under). God indiepop som bør falle i smak hos enhver lystig musikkfan med to ører og et hjerte.
 
Sjekk ut «From Nowhere» her: 

Slottfjellfestivalen 2013 popper av i Tønsberg 18.- 20. juli. (Vær der eller vær rektangulær.)
 
Se også: Snapshots fra Slottsfjell 2012 (bildeboost)

Les mer