Tre gode grunner til å se Meglerne på TV 2

10. okt 2014 kl. 00:00
(TV2)

(TV2)

TV 2s nye humorsatsing ruller og går på både linjær-TV og Sumo, men er det verdt å bruke tiden på? 

I komedien får vi se Truls Svendsen og Henriette Steenstrup (alias Norges morsomste dame?) som eiendomsmeglerne Ken og Jenny. Ken er kynisk og dyktig, mens Jenny har litt mer å lære. Mildt sagt. Ken fucker mye med Jenny, og serien er ikke bare morsom, den er også veldig mørk. 

Se trailer: 

Fortsetter under
Vi har listet opp tre gode grunner til å se serien, via 730s nye filmspaltist og dronning av lettbeint TV-underholdning, Maria Ludvigsen

1. Truls Svendsen


(TV2)

Som en hardbarka Truls Svendsen-fan mener jeg at man bør se alt han er med i. Tar du ikke det for god fisk, har jeg mer enn nok av morsomme Meglerne-situasjoner å vise til. For eksempel tegner Ken Olsen (Truls) en sexscene for å forklare en utenlandsk kvinne at mannen hennes har vært utro. 
Truls Svendsen er dødsgod til å få frem det sleskete smilet sitt, og selv med en ertepose inntil trynet er han både sjarmerende og ekkel på samme tid. Akkurat slik Ken Olsen bør være. 
Og hallo, har du ikke litt lyst til å se Truls Svendsen stå på ett bein og nesten kysse en bikkje? 
2. Kleinheten


(TV2)

Noen ganger er det så kleint at det gjør vondt. Den vonde kleinhetsfølelsen er samtidig litt god. Det er et eller annet litt udefinerbart vi seere elsker med å kjenne på nettopp denne følelsen. Meglerne er litt ekstra gode på akkurat dét. 

3. Uforutsigbarheten 


(TV2)

Overraskelsesmomentet er kanskje seriens største styrke. Plutselig står Truls Svendsen og Henriette Steenstrup på skjermen i en rørende duett. I hver sin grusomme situasjon. I regnet. I dusjen. Mascaraen renner og høyttalerne rister. De griner, publikum ler. Meglerne er i noen sekunder en musikal. 
Så, til slutt:

Én god grunn til å ikke se på Meglerne:


(TV2)

Serien har kanskje verdens dårligste vignett. Selv har jeg gjort det til en konkurranse å prøve å skru på akkurat i det den er ferdig. 

Se også: – Ville du ha ligget med Truls Svendsen? (Flashback Friday fra Ida Fladens 730-blogg)