Hopp til hovedinnhold
DRONNINGEN AV SVERIGE, EN PEN LØGNER, OG 52 VS. 21 ÅR. 

Tre babynyheter fra folk med flere følgere enn deg

DRONNINGEN AV SVERIGE, EN PEN LØGNER, OG 52 VS. 21 ÅR. (INSTAGRAM)

2019 er plutselig her, og i kjent stil feiret kjendisene med brask og bram (#hvisdeterlovåsi) – og flere av dem ønsket det nye året velkommen ved å dele personlige avsløringer med fans og hatere.

Noen av det riktig så mysige slaget, andre langt mer dystre.

Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten og kjæresten Aleks Subosic er blant dem som sto for førstnevnte; de venter nemlig sitt første barn <3

Nyheten ble naturligvis delt på Instagram:


– Aleks og jeg er så spente, så lykkelige, og mest av alt, så takknemlige for å endelig kunne fortelle at vi venter en liten mirakelbaby som kommer i starten av sommeren dersom alt går etter planen. For å være ærlige var vi ikke sikre på om dette noensinne kom til å skje, men vi ga aldri opp. Vi sluttet aldri å håpe og vi sluttet aldri å kjempe for drømmen vår, lyder deler av innlegget.

Kenza sikter til at paret har slitt med å få barn i lengre tid, og dét forteller svensken (dog på engelsk) mer om i en YouTube-video lastet opp kort tid etter at graviditeten ble kjent. Se under:
Men herr og fru Blogg er ikke de eneste som venter barn: Det samme gjelder den 52 år gamle skuespilleren Vincent Cassel, som blant annet er kjent fra Black Swan og Ocean’s Twelve, og hans 21 år gamle modellkone Tina Kunakey 🙂

Duoen har datet siden 2016, og giftet seg i 2018. Nå, snaue fire måneder etter giftermålet, skal de altså bli foreldre – Tina for første gang, Vincent for tredje gang.

Det ser altså ikke ut til at paret bryr seg noe særlig om at alderforskjellen på 31 år får mange til å rynke på nesen. Leva livet.

Se søt og fransk kunngjøring:
 

 
Den siste på listen er Pretty Little Liars og You-stjernen (prima serietips på NetflixShay Mitchell, men hennes babynyhet er langt tristere. 

Skuespilleren avslører nemlig at hun var gravid i 2018, men spontanaborterte.
– Støtten og kjærligheten som så mange av dere viser meg gir meg styrke selv på mine mørkeste dager, og én av dem var da jeg spontanaborterte og mistet barnet jeg hadde drømt om. I det nye årets ånd håper jeg at vi alle husker at vi er på denne reisen sammen, og at vi sjelden vet eller forstår hva andre går gjennom, skriver hun på Instagram Story.

Shay delte også et ultralydbilde av babyen akkompagnert av en knust hjerte-emoji.


(INSTAGRAM)


(INSTAGRAM)

Se også: Fansen frykter Demi Lovatos nye mann

Nyeste saker fra 730.no

Les mer