Hopp til hovedinnhold
Travis Scott og Kylie Jenner på premieren til Netflix-filmen Look Mom I Can Fly i Santa Monica, California 27. august 2019 (Rich Fury/Getty Images)
Travis Scott og Kylie Jenner på premieren til Netflix-filmen Look Mom I Can Fly i Santa Monica, California 27. august 2019 (Rich Fury/Getty)

Travis Scott snakker ut om eksen Kylie Jenner

To uker etter at Kylie Jenner stilte i Playboy med hjelp fra Travis Scott, ble det bekreftet at paret hadde gått hver for seg

Travis har stort sett holdt tyst om situasjonen med Kylie, men nå snakker rapperen om bruddet, eksen og Stormi Webster, som de fikk i 2018.

– Jeg har tilbrakt tid med familien min og datteren min Stormi. Å være en far er bedre enn jeg trodde det ville være, sier Jacques Berman Webster II, som han egentlig heter, til XXL.

Den Coachella-aktuelle (?) 27-åringen er veldig glad i den snart 2 år gamle jenta.

– Stormi er et av de beste menneskene jeg kjenner. Hun er som min beste venn. Hun gjør livet litt lettere. Hun inspirerer meg og hun overrasker meg hver dag med måten hun tenker. Det er så sjukt.

Travis hevder at hans babymamma Kylie alltid vil bety mye for ham.

– Moren [til Stormi] og jeg kom opp med navnet Stormi sammen. Jeg elsker moren hennes og jeg vil alltid gjøre det.

Hvorfor det ble slutt mellom Travis og Kylie får vi ikke vite, men han hinter om at det var vrient for ham å holde fokus grunnet innblanding fra andre.

– Den vanskelige delen ved å være i et forhold er å forsøke å være én uten at en million stemmer fra utsiden forstyrrer, forklarer Texas-stjernen.

Kylie Jenner luket ut Travis Scott fra sin 2019-kavalkade på Instagram Stories. Men hun postet enda en såkalt tørstefelle av seg selv i undertøy:

La Flame synes posten var LOL? Han postet i alle fall dette noen minutter senere:

Etter flere måneder med teasing av JACKBOYS, slapp Travis Scott samlealbumet på fredag.

Settet skal presentere artistene signert til hans label Cactus Jack, som vil si Sheck Wes og Don Toliver. (Smokepurpp ble signert av Travis i 2017, men er ikke lenger på labelen.) Sheck er dog pussig nok kun med på én låt, mens Don dukker opp på to, til fordel for gjester som Migos, Pop Smoke, Young Thug, Lil Baby og Rosalía.

Se også:

Dobbelt videoslipp fra Travis Scott

Travis Scott kommenterer ryktene om utroskap med Rojean Kar alias YungSweetRo

Banket på døren til Kylie Jenner, får ett års fengsel

Nyeste saker fra 730.no

Les mer