Travis Scott gjester Saturday Night Live, Pete Davidson disser Kanye West

7. okt 2018 kl. 00:00
KEVIN, TRAVIS & JOHN (NBC)

KEVIN, TRAVIS & JOHN (NBC)

Forrige lørdag spilte den nå (igjen) brått Instagram- og Twitter-løse Kanye West på Saturday Night Live med Kid Cudi, Lil Pump og 070 Shake.

Denne lørdagen var det Travis Scott, som stilte med Kevin Parker fra Tame Impala, John Mayer og Rap-A-Lot-ringreven Mike Dean på «SKELETONS» og «ASTROTHUNDER».

Modellen på hesten er Jazzelle Zanaughtti alias @uglyworldwide.

Deretter tok La Flame sin smash «SICKO MODE», som har ligget på norske Spotify Topp 50 siden ASTROWORLD kom 3. august.


Selvfølgelig på grunn av gjesten Drake, som ikke ble med på
SNL.

På slutten av showet rocket Texas-rapperen en genser med MUDBOY; debutalbumet til han og Kanye Wests nye 20 år gamle Harlem-artist Sheck Wes

Showets vert var Queens, New York-stjernen Awkwafina alias Nora Lum fra Crazy Rich Asians, som var nummer 1 i USA i to uker i begynnelsen av august. Komedien har ifølge IMDb for lengst hatt premiere i ca. alle land – utenom Norge. (Hvorfor ikke?)
 
LA FLAME OG AWKWAFINA (NBC) 
 


Jovialt nok gjestet Kylie Jenners babydaddy en sketsj hvor han spiller Lil Bang Bang; en tidligere Mariah Carey-danser som svinger seg til
Jeopardy-musikken:

Sponset konkurranse: Vinn eksklusiv merch fra Travis Scott her ved å gjette deg frem til et sykt ord her


NÅDELØS BONUS:

Pete Davidson hadde noen (velvalgte?) ord til Trump-supporter Kanye West… Samt en fet cap med Make Kanye 2006 again…  – Å være mentalt syk er ikke en unnskyldning for å være en tulling, sier Pete om den ustabile stjernen.


Se også: Forlot Kanye West sosiale medier etter denne Instagram-kommentaren til Lana Del Rey?