Hopp til hovedinnhold
OUT: SHIA & ROSIE (UIP)

Transformers 4: Uten Shia og Rosie

OUT: SHIA & ROSIE (UIP)


Sammenlignet med de tre tidligere filmene i serien, ønsker elskede/hatede Michael Bay å kutte budsjettet på Transformers 4 med nesten 200 millioner kroner. Noe som hjelper på dette er å ta ut hovedrolleinnehaver Shia LaBeouf (som tidligere har sagt at han har fått nok). Megan Fox’ erstatter Rosie Huntington-Whiteley, som filmdebuterte med robotene i forkledning, og resten av skuespillerne går også.

– Det er en ny cast som ikke vil ha med Shia LaBeoufs (karakter) Sam Witwicky i det hele tatt. Vi beveger oss i en ny retning, sier regissøren til LA Times.

Men planen til Bay er angivelig ikke å gjøre som Spider-Man 4: Neste Transformers skal ikke være en reboot hvor historien starter på nytt.

– Vi gjør ikke en reboot. Vi tar historien dere har sett i en ny retning, men vi lar de tre andre være endel av historien. De gjelder fortsatt… Vi har tenkt på forskjellige greier, og i neste uke skal vi møtes og se hva vi har og se om det funker.

En av ideene de vurderer er å forlate jorden.

– Jeg tror det, ja, litt. Det føles som veien å gå, gjør det ikke? Jeg vil gjøre det litt annerledes, men jeg vil ikke at det skal bli altfor science fiction-aktig. Jeg vil at det skal være jordnært. Det er det som funker i disse filmene, det er det som gjør dem tilgjengelige.


Apropos (ikke så) tilgjengelig: Rumpa til Rosie = Twitter-fail? (bilde)

Les mer