Hopp til hovedinnhold

Transformers 4: Det første menneskebildet

OPTIMUS PRIME (UIP)

Vi har allerede fått tatt en titt på Autobots-sjefen Optimus Prime, og i natt slapp regissør Michael Bay det første offisielle bildet av Transformers 4: The Age of Extinction-skuespillerne Mark Wahlberg, Nicola Peltz og Jack Reynor. Se nedenfor.

Mark har rollen som mekanikeren Cade, som oppdager noe som setter ham i kontakt med robotene i forkledning, mens hans tenåringsdatter Tessa spilles av 18 år gamle Nicola, fra serien Bates Moel – basert på filmklassikeren
Psycho – og blockbuster-kalkunen The Last Airbender. (Fun fact: New York-jenta er datteren til den tidligere eier av Snapple.)

NICOLA PELTZ (JUSTIN CAMPBELL)

Den irske 21-åringen Jack Reynor (fra Vince Vaughns kommende Delivery Man) spiller trolig Tessas kjæreste.

Transformers 4: The Age of Extinction, som har premiere i juni, har altså nye skuespillere, og blir med andre ord en slags ny start for serien.

– Vi tar historien dere har sett i en ny retning, men vi lar de tre andre filmene være endel av historien. De gjelder fortsatt, sa Bay til LA Times i sommer.

– Jeg vil gjøre det litt annerledes, men jeg vil ikke at det skal bli altfor science fiction-aktig. Jeg vil at det skal være jordnært. Det er det som funker i disse filmene. Det er det som gjør dem tilgjengelige.


Mange stønner høyt over enda en Transformers-film… men innerst inne gleder de seg litt.

FØRSTE OFFISIELLE TRANSFORMERS 4-ENSEMBLE-BILDE: MARK WAHLBERG, NICOLA PELTZ & JACK REYNOR. PS: JA, DET ENGELSKE ORDET «CAST» HØRES MYE BEDRE UT ENN DEN «NORSKE» OVERSETTELSEN «ENSEMBLE» (UIP)
 
Se også: Den forrige Transformers-prinsessen: Rosie Huntington-Whiteley  alias «TIT LIPS» (bilder)

Les mer