Hopp til hovedinnhold
HATERS GONNA HATE (GURO BEITOHAUGEN/TAPPELUFT/NORSK FILMDISTRIBUSJON)

Trailer: Triana vs. Tina & Bettina

HATERS GONNA HATE (GURO BEITOHAUGEN/TAPPELUFT/NORSK FILMDISTRIBUSJON)

7. september åpner Amanda-favoritten Tina & Bettina – The Movie, og førstnevnte forteller at dette er stort. Hun minner også om at prosjektet (angivelig) ble til uten sexpress og festdop.


– På vegne av Tina & Bettinas videoblogg er det en stor ære for oss å tre ut av videobloggen, og inn i et format som passer oss bedre. Nemmelig vår egen spillefilm. Filmen er regissert av Simen Alsvik som lagde Lilyhammer. Han har ikke under noen omstendigheter forsøkt å rote med hverken Bettina eller meg. Heller aldri gitt oss alkohol på noen av de mange festene. Ryktene om at han skal ha satt barn på Bettina og tvunget henne til å adoptere det bort er ikke sanne. Han forsøkte heller aldri å tilby oss ecstacy og selge oss til Little Steven fra Lilyhammer. Alt dette er bare rykter.


Se også: – Tshawe gjorde Tina gravidForan kamera ser du Henrik Thodesen, VELDIG drag-vennlige Odd-Magnus Williamson, Else Kåss Furuseth og evigunge Triana Iglesias. Sistnevnte spiller populære Synnøve Risnes, og som vi får se et glimt av i den nye traileren nedenfor: Triana har lært noen raptricks fra sine venner i albumaktuelle Madcon. (Og kanskje blitt inspirert av Christine Dancke-klassikeren «Jenteinvasjon».)

Se også: «Motetips» fra Trianas sexy «søster» (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer