Se første trailer til El Camino: A Breaking Bad Movie

23. sep 2019 kl. 08:04

La oss håpe Walter - på en eller annen måte - også vender tilbake (AMC)

OPPDATERT: Etter to teasere kom den første fulle El Camino: A Breaking Bad Movie-traileren i dag. Vi får blant annet se en pjuskete Jesse Pinkman på flukt, men snutten serverer lite informasjon om filmens handling. Hele traileren – eller om du vil; den lange teaseren – er akkompagnert av «Black Water» med Reuben and the Dark. Grattis til dem.

Se den forrige teaseren i den originale saken nedenfor.

Nå kommer du til å glede deg enda et par hakk til Breaking Bad-filmen.

I den kliss nye teaseren skrur Jesse Pinkman opp bilradioen og hører nyheter om at hundrevis av skudd har blitt avfyrt og at ni mannlige lik er funnet. Mens politiet er på jakt etter en person som stakk av fra åstedet.

Hehe…

Det er seks år siden en av de beste seriene noensinne sluttet, men i november ble det klart at AMC-serien Breaking Bad får en film, og at innspillingen startet i New Mexico rett etter.

Filmen, skrevet og regissert av serieskaperen Vince Gilligan, kommer ikke på kino, men slippes hos Netflix 11. oktober.

Se den nye teaseren til El Camino: A Breaking Bad Movie her:

Handlingen oppsummeres kun via én setning:

Rømling Jesse Pinkman (Aaron Paul) løper fra folkene som fanget ham, loven og sin fortid.

Vi skal altså få se hva som skjer etter at meth-kokken Jesse kjører fra blodbadet til Walter White.
Thrillerens tittel referer trolig til bilen, Chevrolet El Camino, som Jesse stjal fra ikke så stabile Todd Alquist (Jesse Plemons) i den siste episoden «Felina»

Den nye El Camino: A Breaking Bad Movie-snutten med Emmy-vinneren Aaron Paul ble vist på TV under nattens Emmy-utdeling. Se årets Emmy-vinnere her

Netflix har altså ikke bare flaggskipet Stranger Things i den kommende kampen mot Disney+… Men sistnevnte starter opp gigantisk med alle Marvel-filmene og Star Wars‘ første TV-serie – samt at de vekker nytt liv hos Lizzie McGuire